Horoscop 27 iulie: Nativii din zodia Taur vor fi antrenaţi într-un conflict

Horoscop 27 iulie: Nativii din zodia Taur vor fi antrenaţi într-un conflict
Sursa: libertatea.ro Foto: femina.ro 27.07.2017 09:23
Berbec
 
Este o zi în care se combină tendinţe pe care le întâlneşti mai rar. Tentaţia principală este să anulezi voinţa celor dragi, pe motiv că tu ştii mai bine ce le trebuie.
 
Taur
 
Există un pericol real de conflict în familie, dar nu unul obişnuit, ci mai mult un motiv de conflict ce poate dura mult timp, din cauza exceselor tale cu autoritatea.
 
Gemeni
 
Ar fi bine, pentru tine şi cei din preajma ta, să eviţi orice fel de exagerare, inclusiv în exprimare sau în gesturi. Vei oferi un exemplu pozitiv de care toţi au nevoie.
 
Rac
 
S-ar putea să te zbaţi degeaba pentru a obţine un avantaj, cu orice preţ. Există piedici la care nici nu te-ai gândit, pe acestea le poţi vedea acum.
 
Leu
 
Între dorinţa ta de perfecţionare şi posibilităţile reale de realizare a acesteia apar discrepanţe pe care va trebui să le înţelegi, ca să le poţi depăşi.
 
Fecioară
 
Există forţe care se opun unor iniţiative din care eşti şi tu parte, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva ta, ci doar că au interese diferite.
 
Balanţă
 
Poate că te vei agita mai mult decât de obicei, din cauza unor discuţii cu prietenii sau unele dintre rude. Ţi-ar fi de folos să îţi cauţi echilibrul, dincolo de toate motivele de supărare.
 
Scorpion
 
Degeaba încerci şi mai mult să îţi afirmi autoritatea la serviciu sau în familie. Apropiaţii sunt deja în gardă şi vor avea reacţii corespunzătoare.
 
Săgetător
 
Poţi încerca să demarezi mai multe proiecte în acelaşi timp, ca să răspunzi nevoii de schimbare care nu îţi mai dă pace, dar întrebarea e dacă vei obţine rezultatele dorite.
 
Capricorn
 
Eşti dornic să iei decizii dure şi rapide pentru a schimba ordinea şi echilibrul de forţe în familie sau în grupul în care te-ai integrat. Problema e că vor exista reacţii pe măsură.
 
Vărsător
 
Ai tendinţa clară de a ignora cu bună ştiinţă dorinţele şi aspiraţiile partenerilor de orice fel, mai ales ale celui de cuplu. Consecinţele nu ar trebui să te surprindă.
 
Peşti
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să controlezi orice tendinţă spre exagerări, fie că e o dorinţă de a respinge responsabilităţile de zi cu zi, fie că e vreo poftă anume.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI