Prezicerile astrale pentru astăzi, 25 iulie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 25 iulie
Sursa: libertatea.ro Foto: cugetliber.ro 25.07.2017 09:41
Berbec
 
Ai impresia că numai autoritatea deplină asupra planurilor de viitor poate duce la împlinirea lor, dar ar fi bine să ţii cont de faptul că şi ceilalţi trebuie să participe şi au opinia lor.
 
Taur
 
Este o zi în care tentaţia principală este, din nou, aceea a impunerii propriei viziuni despre oricine şi orice. Cei din familie vor avea reacţii corespunzătoare.
 
Gemeni
 
Cele mai multe dintre situaţiile care îţi dau bătăi de cap sunt provocate de cei din anturajul apropiat, cu cele mai bune intenţii sau nu. Este important să ai un dialog cât mai sincer cu ei.
 
Rac
 
Te concentrezi pe resursele de orice fel, dar nu pentru a le organiza mai bine, ci pentru a găsi argumente pentru a cere mai mult, pentru a-ţi construi o apărare pentru orice eventualitate.
 
Leu
 
Poate fi o zi de zbucium inutil, cu nenumărate gânduri pesimiste, pe care nici nu le recunoşti, nici nu ştii ce să faci cu ele. Trebuie ignorate, pur şi simplu.
 
Fecioară
 
Eşti şi tu parte din agitaţia celor din jur, dar nu participi în mod direct, ceea ce e un lucru foarte bun. S-ar putea să reuşeşti chiar să îi ajuţi, dacă vrei, să se mai însenineze.
 
Balanţă
 
Eşti foarte atent la ceea ce fac prietenii, rudele sau cei cu care vrei să te asociezi pentru un câştig comun. Este important să nu te pierzi în detalii, când tragi concluzii.
 
Scorpion
 
S-ar putea să simţi că pierzi ceva preţios şi că trebuie să faci ceva rapid ca să previi această pierdere. Este doar o diminuare a orgoliului pe care o poţi primi cu bucurie.
 
Săgetător
 
Dispare din atenţia ta nevoia de a străluci, de a ieşi în evidenţă. Aceste nevoi vor fi înlocuite cu ceva mai bun, aşa că nu vei pierde nimic din ce putea să îţi fie util.
 
Capricorn
 
Îţi păstrezi preocupările care îţi confirmă statutul şi importanţa în familie, dar ştii că ai nevoie de o diversificare a punctelor de interes, ca să poţi vedea situaţia mai clar.
 
Vărsător
 
Părerile celor cu care colaborezi nu vor mai fi imperative sau nu vor mai fi exprimate în acest mod. Cu siguranţă îţi va prinde bine acest lucru.
 
Peşti
 
Ai stabilit deja că munca este baza pentru a-ţi construi viitorul dorit, acum va trebui să treci la măsuri concrete care să confirme această orientare. Nu e cazul să te grăbeşti.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI