Horoscop 24 iulie: Nativii din zodia Capricorn vor avea discuţii intense sau chiar confruntări

Horoscop 24 iulie: Nativii din zodia Capricorn vor avea discuţii intense sau chiar confruntări
Sursa: libertatea.ro Foto: actualitatea-romaneasca.ro 24.07.2017 09:27
Berbec
 
Partea frumoasă a vieţii, plăcerile şi sentimentele sunt acum pe primul plan. Preocupările de acest fel te ajută să echilibrezi complicaţiile din alte domenii.
 
Taur
 
Eşti absorbit de familie, dar ar fi bine să faci acest lucru cu acea dedicare de care numai tu eşti în stare, cu grija ca totul să crească, să se dezvolte, nu cu resentimente.
 
Gemeni
 
Este o zi importantă pentru evoluţia, pe termen scurt, a relaţiilor cu anturajul, a examenelor practice sau întâlnirilor cu miză modestă.
 
Rac
 
Eşti de acord cu orice fel de schimbare la locul de muncă, atât timp cât nu îţi sunt afectate veniturile. Sunt şanse să intervină reglaje şi pe această parte.
 
Leu
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să te ocupi de tine, cu tot ce presupune asta, inclusiv să îţi clarifici anumite sentimente care dau valoare vieţii tale.
 
Fecioară
 
E drept că nu poţi controla cea mai mare parte a evenimentelor, care au un impact important asupra vieţii tale, în acest moment, dar nici nu poţi concluziona că aşa va fi mereu.
 
Balanţă
 
Eşti împărţit între dorinţa de a-ţi însenina viaţa, prin decizii dificile, dar necesare şi dorinţa de a lăsa totul în voia sorţii, deşi intuieşti că nu rezolvi nimic aşa.
 
Scorpion
 
Cel mai bun reper ţi-l oferă vocea propriei conştiinţe. Ai nevoie de acest reper pentru a limita zbuciumul interior provocat de situaţiile amestecate din viaţa ta.
 
Săgetător
 
Vrei să faci o selecţie a dorinţelor, a planurilor şi intenţiilor, dar nu e nevoie de aşa ceva acum. Toate acestea se vor clarifica oricum, de la sine.
 
Capricorn
 
Se anunţă discuţii intense, dacă nu chiar confruntări cu membrii familiei. Planurile în care crezi tu acum cu tărie sunt excelente, dar numai pentru tine.
 
Vărsător
 
Problemele cu care te confrunţi s-ar rezolva mai uşor dacă i-ai cere şi părerea partenerului de cuplu sau a altei persoane care are o anumită greutate în viaţa ta.
 
Peşti
 
Planifici anumite schimbări la locul de muncă, pe baza dorinţei de a împrospăta atmosfera şi de a te elibera de senzaţia de povară pe care o ai, uneori, în acest domeniu.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI