Horoscop 22 iulie: Vărsătorii trec printr-o nouă etapă

Horoscop 22 iulie: Vărsătorii trec printr-o nouă etapă
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 22.07.2017 08:38
Berbec
 
Ai adunat multe nemulţumiri, mai ales faţă de familie, iar acum vrei să verşi acest pahar, deşi nici tu nu ştii dacă sunt justificate, dacă au vreo bază sau dacă e bine ce faci.
 
Taur
 
Poate că te-au supărat mult cei din anturajul apropiat, dar dacă stai să te gândeşti mai bine, vei vedea că te-a supărat mai ales faptul că au acţionat de capul lor, aşa cum faci şi tu.
 
Gemeni
 
Năvălesc în mintea ta toate momentele în care te-ai simţit dat la o parte, lipsit de aprecierea pe care o meritai. Ar fi bine să dai uitării toate aceste detalii care nu te ajută cu nimic.
 
Rac
 
Este finalul unei perioade agitate, în care ai simţit nu numai că îţi fuge pământul de sub picioare, de câteva ori, ci şi că şansele să te redresezi sunt minime.
 
Leu
 
Sunt şanse mari să dispară de la sine anumite probleme de sănătate sau unele dintre complicaţiile legate de muncă, de care nu te-ai putut ocupa prea mult.
 
Fecioară
 
Astăzi se încheie o perioadă, nu foarte lungă, de tulburări provocate de prieteni, rude sau alţi apropiaţi care au intervenit în viaţa ta fără să ştie ce efecte vor genera.
 
Balanţă
 
Laşi în urmă grijile, neliniştile şi tristeţile asociate cu viitorul tău profesional şi cel din grupul din care faci parte. Urmează asocieri pozitive, fructuoase, cu oameni puternici.
 
Scorpion
 
Ar fi bine să te laşi în voia dorinţei de a lua o pauză de la preocupările curente, mai ales cele care adună norii negri pe cerul tău zi de zi.
 
Săgetător
 
Gata cu momentele de slăbiciune, în care nu ţi-ai putut respecta întocmai valorile şi cu frământările inutile, provocate de agitaţia din jur.
 
Capricorn
 
Relaţia de cuplu, cu tot ce înseamnă ea, trece în plan secund, lăsând loc unor noi preocupări principale, cele legate de organizarea vieţii tale şi a celor care depind de tine.
 
Vărsător
 
Treci într-o nouă etapă, una în care va trebui să ţii cont de părerea partenerului sau a altor persoane cu care ai interese comune. Tendinţa e valabilă, fie că vrei, fie că nu.
 
Peşti
 
Se duc negurile sentimentale, se risipesc norii negri care umbreau relaţiile cu cei dragi şi îţi făceau viaţa mai grea decât ar putea să fie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI