Prezicerile astrale pentru astăzi, 2 iulie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 2 iulie
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 02.07.2017 09:20
Berbec
 
Ai mare nevoie de armonie şi asta se vede în nemulţumirea legată de calitatea relaţiei de cuplu. Cel mai bine ar fi să o creezi tu, pas cu pas, începând chiar de azi.
 
Taur
 
Cea mai bună soluţie ca să te eliberezi de povara unor relaţii proaste în mediul de la serviciu este să îţi schimbi atitudinea, să devii tu mai binevoitor.
 
Gemeni
 
Nevoia ta de tandreţe nu o poate împlini o anumită persoană, oricât de generoasă ar fi. Poate şi acel om are aceeaşi nevoie şi ar trebui să fii tu cel care dăruieşte.
 
Rac
 
Te refugiezi în mediul intim şi bine faci. Acolo vei găsi echilibrul de care ai nevoie, preocupările care îţi fac bine, dar şi problemele pe care trebuie să le analizezi cu atenţie.
 
Leu
 
Dacă vrei să ai relaţii bune cu cei din anturaj, poţi lua iniţiativa şi prin gesturi potrivite să îi faci să revină la gânduri mai bune, indiferent ce anume i-a supărat.
 
Fecioară
 
Te amăgeşti cu impresia că odată rezolvate problemele financiare va veni şi bucuria de a trăi frumos, alături de cei din familie. Banii nu rezolvă tot.
 
Balanţă
 
Ar fi bine să faci un pas înapoi, să priveşti de la distanţă relaţiile cu familia şi să înţelegi că nu e o soluţie să te războieşti cu cei dragi.
 
Scorpion
 
Discuţiile de taină te pot ajuta să îţi pui ordine în gânduri, dar asta implică să te deschizi faţă de cineva şi e puţin probabil să accepţi aşa ceva.
 
Săgetător
 
S-ar putea să te tenteze cam mult ideea de a te distanţa de unii dintre apropiaţi, din motive care sunt vechi de când lumea. Decizia îţi aparţine.
 
Capricorn
 
Accepţi foarte uşor doar situaţiile care îţi permit să fii în centrul atenţiei, să iei decizii sau să dai soluţii pentru problemele altora.
 
Vărsător
 
Ai multe de învăţat despre oameni şi cea mai bună cale este să observi dinamica relaţiilor pe care le construieşti cu aceştia. Aşa vei şti şi cum să le reglezi mai uşor.
 
Peşti
 
Ai impresia că eşti lipsit de mijloacele potrivite pentru a-ţi revendica drepturile. Este o impresie falsă, care va dispărea dacă te detaşezi puţin de problemele de zi cu zi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI