Prezicerile astrale pentru astăzi, 19 iulie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 19 iulie
Sursa: libertatea.ro Foto: lyla.ro 19.07.2017 08:38
Berbec
 
Este o zi excelentă pentru a soluţiona inteligent problemele celor dragi sau ale tale, cele legate de o pasiune de care ai uitat şi care te atrage din ce în ce mai mult.
 
Taur
 
Ai ocazia, nepreţuită, de a discuta cu cei din familie despre probleme delicate, cele care au rămas blocate sau au pus un fel de distanţă între voi.
 
Gemeni
 
Poţi extrage informaţii de mare valoare din situaţii aparent banale care te-au atras şi până acum, dar nu aveai dispoziţia necesară ca să pui totul cap la cap.
 
Rac
 

Acum ştii exact de ce ai făcut eforturi speciale la locul de muncă, de ce ai sacrificat anumite plăceri şi de ce ai vrut neapărat să îţi fie recunoscute aceste merite.
 
Leu
 
Acum ştii exact de ce ai făcut eforturi speciale la locul de muncă, de ce ai sacrificat anumite plăceri şi de ce ai vrut neapărat să îţi fie recunoscute aceste merite.
 
Fecioară
 
Din familie pot să vină sfaturi deosebite sau doar sugestii pe care să le foloseşti pentru a ajunge la anumite concluzii care te vor ajuta pe termen lung.
 
Balanţă
 
S-ar putea să auzi, în sfârşit, ceea ce îţi doreai, de la o persoană apropiată. Se poate aproba o cerere de care depind multe dintre planurile tale.
 
Scorpion
 
Poţi învăţa astăzi multe despre ce contează cu adevărat în ascensiunea ta profesională sau socială. Aşa vei vedea dacă ai făcut alegeri bune sau nu până acum.
 
Săgetător
 
Ai parte de o zi excelentă pentru examene, pentru contacte serioase cu persoane aflate la distanţă sau pentru construirea unui nou drum în viaţă.
 
Capricorn
 

Este important să înţelegi care dintre înclinaţiile firii tale blochează comunicarea cu apropiaţii şi unde s-au strecurat greşelile care v-au umbrit viaţa.
 
Vărsător
 
Eşti pe cale să schimbi multe dintre abordările pe care le-ai considerat cuminţi sau rezervate până acum. Este esenţial să nu pui la îndoială drepturile celorlalţi.
 
Peşti
 
Ţi se potriveşte tendinţa principală a acestei zile care te invită la concluzii constructive, care te vor ajuta să faci ordine în propria viaţă şi să îi sprijini şi pe ceilalţi cu ce au ei nevoie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI