Horoscop 17 iulie: Balanţele ar putea avea complicaţii la locul de muncă

Horoscop 17 iulie: Balanţele ar putea avea complicaţii la locul de muncă
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 17.07.2017 09:46
Berbec
 
S-ar putea să te supere situaţii şi persoane pe care altădată nici nu le observai. Este bine să fii tolerant cu cei din anturajul apropiat, ca să îţi urmeze şi ei exemplul.
 
Taur
 
Elementul central al acestei zile poate fi o dezamăgire care provine dintr-o frumoasă iluzie în care ai preferat să crezi, ca să te simţi protejat sau ferit de consecinţele propriilor fapte.
 
Gemeni
 
Te poate afecta, mai mult decât laşi să se vadă, evoluţia unei anumite situaţii de care ţi-ai legat multe speranţe de progres profesional sau social.
 
Rac
 
Poate fi o zi tulbure pentru tine prin tendinţa de a amesteca emoţiile, sentimentele, de a înlocui raţiunea cu acest amestec şi de a ajunge la concluzii corespunzătoare.
 
Leu
 
Este posibil să te simţi dezamăgit de o anumită persoană sau de o situaţie generată de aceasta. Poate fi un element bun această întoarcere la realitate.
 
Fecioară
 
Ai de ales între a investi mai mult în evoluţia profesională sau a proteja relaţiile importante, cum ar fi cea de cuplu. În ambele domenii există vulnerabilităţi.
 
Balanţă
 
Sunt posibile complicaţii la locul de muncă, din cauza unor probleme de sănătate sau din motive care nu au legătură cu tine. Răbdarea e cheia acestor situaţii.
 
Scorpion
 
Tentaţia zilei vine din dorinţa de a renunţa la anumite sentimente, care îţi strică planurile, deşi nu ştii dacă vei putea şi care vor fi consecinţele, mai exact.
 
Săgetător
 
Apar nori negri în cuplu, unii dintre ei provin din familie, alţii sunt generaţi de tine. Nu sunt situaţii ieşite din comun, doar trebuie gestionate inteligent.
 
Capricorn
 
Problemele din anturajul apropiat pot avea un rol special pentru tine, te pot ajuta să îţi înţelegi mai bine anumite erori şi să le corectezi, ceea ce nu e deloc puţin lucru.
 
Vărsător

 
Una dintre slăbiciunile tale, care te întunecă, este astăzi foarte evidentă şi are legătură cu banii. Cauţi să obţii mai mulţi bani, dar contează foarte mult şi cum anume vei face asta.
 
Peşti
 

Se sparge un balon în mintea ta, unul care avea legătură cu situaţia din familie. Şansa ta vine din faptul că te aşteptai, ai intuit această evoluţie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI