Horoscop 14 iulie: Nativii din zodia Vărsător vor avea parte de o zi bună

Horoscop 14 iulie: Nativii din zodia Vărsător vor avea parte de o zi bună
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 14.07.2017 09:29
Berbec
 
Eşti invitat să dovedeşti prietenia pe care o afirmi de fiecare dată când ai ocazia faţă de cei apropiaţi. Gesturile vor conta mai mult decât vorbele, ca dovezi de generozitate.
 
Taur
 
Există o legătură foarte strânsă între dispoziţia ta sufletească şi modul în care vor alege să se poarte cei din jur cu tine astăzi. Dacă ştii asta, vei şti şi ce ai de făcut.
 
Gemeni
 
Impulsul cel mai puternic este unul pozitiv, acela de a exprima nevoia ta de armonie, de a găsi cele mai bune metode pentru a-i convinge şi pe cei din jur că şi ei au nevoie de asta.
 
Rac
 
Din familie poate veni o invitaţie, o propunere sau o simplă discuţie care îţi va schimba gândurile şi te va ajuta să îţi înseninezi ziua.
 
Leu
 
Este de ajuns să exprimi neîngrădit simpatia pe care o ai pentru unii dintre cei apropiaţi, ca să înţelegi că în orice situaţie te întâlneşti cu acest balans între atracţie şi respingere.
 
Fecioară
 
Tentaţia zilei vine de la o divergenţă de păreri în cuplu pe care o poţi transforma în motiv de dispută sau în ceva şi mai mare, fără să te intereseze consecinţele.
 
Balanţă
 
Eşti capabil să oferi ce ai mai frumos celor care vin în preajma ta dintr-un impuls sincer. Ceilalţi pot beneficia şi ei măcar de bunăvoinţa ta, care nu e deloc puţină.
 
Scorpion
 
De tine depinde ce vei alege să faci cu impulsul de a ţine cont şi de părerea celorlalţi. Consecinţele vor apărea imediat şi vor fi foarte evidente, în ambele variante.
 
Săgetător
 
Vei avea ocazia să vezi rezultatele unor alegeri inspirate, făcute nu cu mult timp în urmă. Surpriza plăcută poate veni de la un prieten sau de la o rudă.
 
Capricorn
 
Dacă vei reuşi să fii atent la partea bună a lucrurilor, vei sesiza bunăvoinţa unora dintre apropiaţi. Dacă nu, pierderea va fi numai a ta.
 
Vărsător
 
Este o zi senină, care ţi se potriveşte, bineînţeles dacă te va găsi într-o dispoziţie similară. Dacă vezi că se adună norii negri pe cerul tău, va trebui să îi alungi cum ştii tu mai bine.
 
Peşti
 
Există ceva bun în această zi care te poate face să îmbrăţişezi o dispoziţie generoasă chiar de la primele ore şi să reuşeşti să o menţii întreaga zi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI