Horoscop 11 iulie: Nativii din zodia Leu s-ar putea confrunta cu o situaţie de criză în cuplu

Horoscop 11 iulie: Nativii din zodia Leu s-ar putea confrunta cu o situaţie de criză în cuplu
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 11.07.2017 09:17
Berbec
 
Poţi primi un sfat de mare valoare de la un prieten şi să nu îl auzi pentru că nu aştepţi să primeşti ceva de valoare de la acel om sau să afli ceva bun astăzi.
 
Taur
 
Comunicarea cu cei din familie se poate complica sau chiar întrerupe, din diverse motive, dar de vină este orgoliul de ambele părţi.
 
Gemeni
 
Deplasările scurte sau medii pot deveni stresante din cauza unor evenimente neprevăzute şi a grabei la care nici tu nu vrei să renunţi.
 
Rac
 
Te ocupi de plăţi sau de repartizarea unor resurse în mod echitabil. Părerile tale pot fi corecte, dar vor genera tensiuni dacă nu ceri şi părerea celorlalţi.
 
Leu
 
Poate să apară o situaţie de criză în cuplu pe care va trebui să o gestionezi cu mănuşi, ca să nu ai bătăi de cap mai târziu, pe aceeaşi temă.
 
Fecioară
 
La muncă pot să apară unele probleme care să complice viaţa tuturor, dar cu ceva mai multă răbdare şi cu multă bunăvoinţă, se vor rezolva toate.
 
Balanţă
 
Este posibil să te supere unele dintre solicitările celor dragi, poate că te aşteptai să fie aşa, dar tot eşti neplăcut surprins. Soluţiile sunt simple, dar au la bază generozitatea.
 
Scorpion
 
Ai impresia că îţi este negat rolul sau locul în familie şi pregăteşti reacţii corespunzătoare. Ar fi bine să confrunţi aceste impresii cu realitatea, ca să vezi care sunt reale.
 
Săgetător
 
Deplasările programate pot evolua altfel decât te aştepţi, dar vei reuşi să te adaptezi din mers, dacă vei fi deschis la nou şi dispus să faci concesii.
 
Capricorn

 
Există un subiect la ordinea zilei care poate inflama atmosfera şi acesta are legătură cu cheltuielile sau cu orice altfel de resurse pe care le administrezi tu.
 
Vărsător
 
De la tine trebuie să vină disponibilitatea de a dialoga frumos, cu mult calm, cu partenerul de cuplu sau cu orice altă persoană importantă, ca să detensionezi atmosfera.
 
Peşti
 
Pot să apară solicitări la locul de muncă pe care te vezi nevoit să le refuzi, din diverse motive, unul dintre ele fiind faptul că nu vrei să îţi complici viaţa.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI