Horoscop 10 iulie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 10 iulie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 10.07.2017 09:28
Berbec
 
S-ar putea să fie destul de greu de stăpânit impulsurile revoluţionare pe care vrei să le concretizezi în orice situaţie, ca să iasă totul aşa cum vrei tu.
 
Taur
 
Poate fi o zi complicată, dar vei avea şi căi de ieşire, de exemplu dorinţa sinceră de a sta departe de conflicte va fi suficientă ca să ţină la distanţă cele mai multe provocări.
 
Gemeni
 
Vei avea destule motive de revoltă astăzi, dar ştii deja că nu îţi foloseşte la nimic să le dai curs. Ai nevoie de soluţii pentru astfel de situaţii şi de dialog cu cei implicaţi.
 
Rac
 
Este posibil să apară o fisură nedorită într-o relaţie importantă, de exemplu cea de cuplu. Nu se poate repara imediat, dar nici nu îţi foloseşte la nimic să te superi.
 
Leu

 
Atmosfera cam rece şi din familie, şi de la serviciu poate servi scopului tău, de a te concentra pe muncă, dar în timpul liber vei simţi că îţi lipseşte ceva esenţial.
 
Fecioară
 
Sfera sentimentală trece prin transformări succesive şi este uşor de înţeles de ce astăzi sunt posibile noi tensiuni care să îţi dea bătăi de cap serioase.
 
Balanţă
 
Te implici cu maximă seriozitate în tot ce faci, dar tocmai acesta poate fi motivul pentru care vei simţi nevoia să le reproşezi celorlalţi faptul că nu fac acelaşi lucru.
 
Scorpion
 
Contactele obişnuite cu cei din anturaj pot deveni complicate, din motive care nu sunt uşor de investigat. Este important să nu ieşi din starea ta de calm imperturbabil.
 
Săgetător
 
Poţi deveni factor de echilibru în orice situaţie care scapă de sub controlul celorlalţi şi te priveşte şi pe tine. E de ajuns să fii sincer şi să respecţi părerile tuturor.
 
Capricorn
 
Ceva te supără şi chiar nu e ceva cu care să te împaci prea uşor. Ai de ales între o reacţie categorică şi să dai dovadă de mai multă toleranţă.
 
Vărsător
 
Ai şansa de a remedia anumite fisuri apărute în relaţiile cu cei dragi. Dacă te concentrezi puţin, îţi vei aminti când şi cum te-ai îndepărtat de ei.
 
Peşti
 
E de ajuns să priveşti situaţiile în care eşti implicat de la o oarecare distanţă şi vei vedea cu uşurinţă ce le lipseşte, ce te nelinişteşte sau ce te enervează.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI