Horoscop 30 iunie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 30 iunie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: stirimondene.eu 30.06.2017 09:32
Berbec
 
Este o zi complicată şi de aceea ar fi de dorit să nu o complici şi mai mult cu dorinţa ta de a domina situaţiile şi de a-i controla pe cei implicaţi.
 
Taur
 
Va trebui să găseşti o variantă mai bună pentru a-i convinge pe cei din anturaj de bunele tale intenţii. Deocamdată nu stai prea bine la acest capitol.
 
Gemeni
 
E cam încurcată situaţia ta financiară şi de aceea priveşti cu neîncredere spre cei care te-ar putea ajuta. Poate te grăbeşti cu concluziile, nu ai studiat toate variantele.
 
Rac
 
Dorinţa ta secretă, de a face o adevărată revoluţie în propria viaţă, a prins deja formă, dar acum începi să vezi şi dezavantajele, care nu sunt deloc de neglijat.
 
Leu
 
Poate că munca te-a solicitat peste măsură şi acum se văd consecinţele, care nu sunt cele la care te aşteptai. Ar fi bine să iei măsuri, ca să nu se complice situaţia.
 
Fecioară
 
S-ar putea să fie o zi în care dezordinea din jur să te supere mai mult decât eforturile suplimentare pe care trebuie să le faci.
 
Balanţă
 
Percepi această zi ca pe una de bilanţ, deşi e ceva foarte subiectiv. Dacă nu cauţi vinovaţi, ci cauze, vei merge mai departe cu un altfel de tonus.
 
Scorpion
 
Ai foarte multe în cap, poate prea multe ca să şi poţi rezolva câte ceva, dar îţi face plăcere să te implici în aceste situaţii, ca să te simţi util şi important.
 
Săgetător
 
După vâltoarea în care ai fost prins în ultima vreme, ai parte de o zi cu adevărat confuză. Din acest amestec de idei poate ieşi şi ceva bun.
 
Capricorn
 
Refuzi un mesaj, direct sau indirect, venit de la o persoană din anturaj, deşi ai o bănuială că nu e bine deloc să te comporţi aşa.
 
Vărsător
 
Va conta foarte mult, la evaluarea relaţiilor pe care vrei neapărat să o faci astăzi, cât de sincer vei reuşi să fii cu tine, în primul rând.
 
Peşti
 
Ziua aceasta ţi-ar putea crea un disconfort suficient de mare cât să te scoată din ale tale, să te vezi nevoit să mediezi un conflict, de exemplu, sau altceva care să îţi readucă liniştea.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI