Prezicerile astrale pentru astăzi, 26 iunie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 26 iunie
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 26.06.2017 09:31
Berbec
 
Poate fi o zi specială, dacă vei dori să o faci să fie aşa. Singura condiţie ar fi să te laşi în voia părţii frumoase din fiinţa ta, care te va îndemna să le faci surprize celor dragi.
 
Taur
 
Poţi rezolva o problemă importantă, legată de o persoană din anturajul apropiat. Chiar şi tu vei fi surprins, nici nu sperai să găseşti aşa de uşor o soluţie.
 
Gemeni
 

Dincolo de zgomotul de fond există tendinţe puternice, pozitive, care te pot ajuta să priveşti departe în viitorul tău şi să vezi posibile realizări remarcabile.
 
Rac
 
Încrederea în viitor depinde de câtă încredere în sine ai reuşit să păstrezi. Problemele curente se acumulează, dar nu sunt peste puterile tale.
 
Leu
 
Va trebui să faci un efort sincer pentru a te concentra pe chestiunile practice, ca să le poţi duce la bun sfârşit. Tendinţa de a face planuri trebuie moderată.
 
Fecioară
 
Partenerii de orice fel vin cu iniţiative curajoase, dar le lipseşte ceva acestor planuri. Cel mai cuminte lucru pe care îl poţi face este să îi aduci cu picioarele pe pământ.
 
Balanţă
 
Ai un vis neîmplinit, cel mai probabil pe plan profesional sau social, şi te concentrezi pe această neîmplinire, în loc să îţi permiţi să creşti, ca să ajungi la acea realizare.
 
Scorpion
 
Cuvântul care descrie cel mai bine starea predominantă de astăzi este dor. Ţi-e dor de cineva din trecut, de un anumit sentiment, poate chiar nu de o persoană anume.
 
Săgetător

 
Te ocupi de casă, într-un fel cu totul special, ca să creezi o anumită atmosferă, unde frumuseţea este protejată şi, eventual, sporită.
 
Capricorn
 
Cel mai important sprijin îl poţi primi de la un apropiat care, de obicei, vorbeşte degeaba cu tine, pentru că tu consideri că discuţi cu un visător.
 
Vărsător
 
Îţi lipseşte ceva şi are legătură cu munca sau cu starea de sănătate. Poate fi un anumit tonus, succesul de altădată sau doar aprecierea unei anumite persoane.
 
Peşti
 
Este o zi specială pentru sfera sentimentală care capătă din ce în ce mai multă importanţă. Este un lucru bun să te laşi în voia acestei tendinţe, fără să neglijezi obligaţiile zilnice.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI