Horoscop 19 iunie: Balanţele vor avea o zi reuşită

Horoscop 19 iunie: Balanţele vor avea o zi reuşită
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 19.06.2017 09:33
Berbec
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să te concentrezi pe chestiunile concrete care nu pot fi amânate şi nici repartizate altcuiva, ca să fie rezolvate.
 
Taur
 
Ţi se potriveşte întregul context al acestei zile, cu condiţia să te preocupe mai puţin motivele de conflict şi să te ocupi cu seriozitate, în stilul tău, de treburile tale.
 
Gemeni
 
Poţi trece peste dezamăgiri, poate că nici nu sunt foarte reale. Pot fi rodul unor speranţe pe care le-ai repartizat singur unor persoane din jur, mai mult în joacă.
 
Rac
 
Consideri ultimele evenimente din familie o piedică în calea fericirii tale, dar nu e decât o impresie trecătoare. Apropiaţii au nevoie doar de un semn, ca să înţeleagă ce vrei.
 
Leu
 
Este posibil să apară un conflict cu o persoană din anturajul apropiat şi să te trezeşti pierzând timpul cu această problemă, în loc să faci ce ţi-ai propus.
 
Fecioară
 
Încerci să te aperi, dar faci acest lucru ştiind deja ce probleme urgente ai de rezolvat. Nu se poate spune acelaşi lucru despre cei de la care aştepţi ajutor.
 
Balanţă
 
Poate fi o zi reuşită, cu condiţia să preţuieşti oamenii mai mult decât propriile scopuri. Cei pe care îi apreciezi vor lucra pentru succesul tău.
 
Scorpion
 
Sunt posibile diverse încurcături la muncă sau acasă, dar nu vor fi atât de greu de gestionat încât să te conducă la reacţii dure faţă de cei din jur.
 
Săgetător
 
Ai toate resursele necesare pentru a gestiona situaţiile neprevăzute şi problemele curente. Vei avea nevoie însă de o mobilizare ceva mai consistentă.
 
Capricorn
 
Ai putea lăsa pentru altădată o confruntare cu unul dintre membrii familiei pentru că ştii că ai şanse foarte mici să obţii ceea ce îţi doreşti.
 
Vărsător
 
Iei cu tine conflictele din anturaj şi le duci acasă, dar aşa nu vei face decât să le amplifici, nu să te eliberezi de ele, aşa cum ar fi firesc.
 
Peşti
 
Vrei să faci ceva bun cu resursele de care dispui, nu doar să le consumi, ca de obicei. Scopul pe care îl cauţi acum va deveni din ce în ce mai important, pe viitor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI