Prezicerile astrale pentru astăzi, 8 mai

Prezicerile astrale pentru astăzi, 8 mai
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 08.05.2017 09:35
Berbec
 
Ai şansa de a clarifica cel puţin unul dintre aspectele care te-au supărat mult în ultima perioadă. Poţi lua o decizie importantă pentru evoluţia ta profesională.
 
Taur
 
Poţi privi acum spre viitor cu mai multă încredere, pentru că ştii că te poţi baza pe sprijinul anumitor persoane, de la care ai aşteptat un semnal pozitiv.
 
Gemeni
 
Ţii pentru tine bucuria unei veşti bune sau a unei propuneri care vine de la un apropiat. Va trebui să iei o decizie dificilă, dar rezultatele vor fi bune.
 
Rac
 
Ştii că poţi cere ajutorul unui prieten sau al unei rude, într-o chestiune delicată şi asta poate însemna că jumătate din problemă e deja rezolvată.
 
Leu
 
Ai posibilitatea de a formula clar un obiectiv profesional pe care, până acum, nu l-ai exprimat aşa. Ai putea chiar lua o decizie importantă pentru acest domeniu.
 
Fecioară
 
Astăzi vei avea ocazia să vezi dacă relaţia sentimentală în care eşti implicat este de viitor sau nu. În momentele grele se vede caracterul unui om.
 
Balanţă
 

Ai reuşit să restabileşti ceva din conexiunea întreruptă cu unii dintre membrii familiei. Este important ca aceste relaţii să funcţioneze, dar eforturile trebuie să fie reciproce.
 
Scorpion
 
Este posibil să se contureze un nou parteneriat avantajos pentru ambele părţi. Tot ce planifici acum implică mari eforturi, dar eşti conştient de asta.
 
Săgetător
 
Eşti foarte interesat de posibilităţile de progres profesional, pentru că aici ai un deficit major. Acum poţi vedea cum anume să îţi foloseşti anumite calităţi.
 
Capricorn
 
Este esenţial să le acorzi celor dragi importanţa cuvenită, chiar dacă încerci să eviţi consultarea lor în deciziile pe care le pregăteşti.
 
Vărsător
 
Poţi lua o decizie care să te surprindă şi pe tine, deşi ai pregătit-o destul de mult timp. Este un pas înainte către împlinirea unei aspiraţii mai vechi, legată de familie.
 
Peşti
 
Poţi primi semnale pozitive de la unii dintre apropiaţi, în legătură cu o decizie pe care ai fi vrut să o iei şi ai ezitat. Sau poate că ai doar să le comunici o veste bună.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI