Horoscop 6 mai: Gemenii vor avea o zi reuşită

Horoscop 6 mai: Gemenii vor avea o zi reuşită
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 06.05.2017 09:44
Berbec
 
Vorbele ar trebui să fie corelate cu faptele, ca să nu apară tensiuni interioare inutile. Mai ales la serviciu vei avea nevoie de concentrare şi de calm maxim.
 
Taur
 
Ai şansa de a învăţa ceva de la cei dragi, poate nu direct, dar va fi ceva util, cu siguranţă. Vei putea modela o anumită atitudine, care lor le face bine.
 
Gemeni
 
Este o zi frumoasă, potrivită pentru a te ocupa de familie, cu condiţia să uiţi nemulţumirile acumulate sau supărările pe care ţi le-au provocat apropiaţii.
 
Rac
 
Cuvintele cuiva de departe te pot lumina, dar numai după ce va trece prima reacţie care va fi, cel mai probabil, de respingere pentru că mesajul nu îţi va fi pe plac.
 
Leu
 
Te ocupi de chestiuni practice pentru că nu ai încotro. Munca este principala sursă de stres, dar şi sursa cea mai importantă de realizări.
 
Fecioară
 
Există riscul să te încurci în detalii, din cauza unor informaţii incomplete la care apelezi. Cei din familie au o lecţie pentru tine şi este posibil să nu îţi fie deloc pe plac.
 
Balanţă
 
Ai nevoie de linişte şi pentru asta ar fi bine, de exemplu, să laşi toate nemulţumirile deoparte, nu să le alungi, ci doar să le organizezi puţin.
 
Scorpion
 
Unul dintre partenerii importanţi vine cu un mesaj clar, care te va ajuta mult. S-ar putea să te întorci la un comportament mai vechi, care te pune în valoare.
 
Săgetător
 
Este important să te implici în muncă, dar poate că e şi mai important să te ocupi de starea ta de sănătate, în toate sensurile posibile.
 
Capricorn
 
Cei dragi sunt cea mai importantă resursă a ta pentru a te regăsi, a te revigora. E de ajuns să petreci ceva timp cu ei, să te dedici lor un anumit interval de timp.
 
Vărsător
 
Din familie ar putea veni o informaţie surprinzătoare, pozitivă, care te va îndemna să te apropii, din nou, de ei. Nemulţumirile ar trebui uitate.
 
Peşti
 
Din familie ar putea veni o informaţie surprinzătoare, pozitivă, care te va îndemna să te apropii, din nou, de ei. Nemulţumirile ar trebui uitate.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI