Horoscop 5 mai: Nativii din zodia Taur au nevoie de o schimbare

Horoscop 5 mai: Nativii din zodia Taur au nevoie de o schimbare
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 05.05.2017 09:22
Berbec
 

Chiar dacă nu îţi stă deloc în fire, este posibil să te laşi în voia unor îndoieli, mai ales în legătură cu starea ta de sănătate sau cu viitorul profesional.
 
Taur
 
Cei dragi au mare nevoie de o schimbare de atitudine din partea ta, dar una sinceră, nu mimată. Poate fi necesară o încălzire a relaţiilor care trebuie să vină de la tine.
 
Gemeni

 
Asumarea unor responsabilităţi suplimentare faţă de unul sau mai mulţi membri ai familiei trebuie să fie o iniţiativă personală. Dacă e doar ideea altcuiva, nu va ieşi nimic bun.
 
Rac
 
Deşi ţi se par supărătoare reacţiile unor persoane din anturaj, ar fi bine să nu exagerezi şi să le acorzi circumstanţe atenuante. Poate au motivele lor, pe care tu nu le cunoşti.
 
Leu
 
Revii la problema delicată a recunoaşterii unor eforturi suplimentare. Sunt şanse să nu fi trecut neobservate, dar dacă faci presiuni în acest sens, îţi vei diminua meritele.
 
Fecioară
 
Te situezi în opoziţie cu partenerul de cuplu sau cu un alt reper important din existenţa ta. Ar fi păcat să faci acest lucru doar pentru că ţi-e teamă de ceva.
 
Balanţă
 
S-ar putea să ai o zi ceva mai grea la serviciu, nu pentru că ai avea mai multe de făcut, ci pentru că nu eşti în dispoziţia necesară pentru a face eforturi exemplare.
 
Scorpion
 
Te opui unor iniţiative ale apropiaţilor, dar nu ai motive clare şi nici nu le poţi oferi explicaţii. În contextul actual, ar fi mai bine pentru toţi să discutaţi ceea ce vă preocupă.
 
Săgetător
 
Îţi stă bine ca exemplu pozitiv pentru cei care au nevoie de sprijinul tău, direct sau indirect. Dar nu mai e la fel de frumos când te laşi cuprins de revoltă sau de emoţii negative.
 
Capricorn
 
Te simţi sigur pe anumite părţi din planurile tale şi pe anumite persoane. Poate de aceea ai şi tendinţa de a ignora obstacolele care ţi-ar putea rezerva multe surprize.
 
Vărsător
 
Vezi şi tu că preocupările strict financiare sau orientate doar spre chestiunile materiale te secătuiesc de energie şi îţi limitează entuziasmul interior, care îţi lipseşte atât de mult.
 
Peşti
 
Eşti pregătit să modelezi un nou viitor alături de persoane care şi-au dovedit seriozitatea şi profunzimea sentimentelor faţă de tine şi nu numai.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI