Horoscop 4 mai: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 4 mai: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: cugetliber.ro 04.05.2017 09:40
Berbec
 
Ai putea percepe această zi ca pe o revenire forţată la probleme pe care le credeai rezolvate, nu cu mult timp în urmă. Ai dreptate parţial, dar reacţiile tale vor face diferenţa.
 
Taur

 
Eşti invitat să te ocupi de casă, familie şi tot ce înseamnă mediul intim, dar cu căldură, nu cu orgoliul omului care e convins că numai el ştie, numai el poate.
 
Gemeni
 
Vei avea ocazia să te ocupi de chestiuni cu adevărat urgente, de această dată cu şanse mai mari de succes. Comunicarea revine la normal.
 
Rac
 
Se risipeşte ceaţa care te-a ţinut ascuns sau care te-a ajutat să te ascunzi, mai ales pe plan profesional. Acum va trebui să priveşti problemele în faţă şi să le găseşti soluţii.
 
Leu
 
Faptul că te ocupi de tine este un lucru bun, cu condiţia să nu exagerezi şi să îi neglijezi pe cei dragi sau să faci ceva cu adevărat constructiv cu timpul tău.
 
Fecioară

 
Traversezi o perioadă destul de complicată, dar principalele piedici vin din interior, în special din senzaţia că nu mai poţi controla propria viaţă la fel de mult ca înainte.
 
Balanţă
 
Ai şansa unei deschideri cu totul speciale faţă de persoanele importante din viaţa ta. Aţi putea ajunge la o înţelegere pe subiectele grele.
 
Scorpion
 
Este o zi de afirmare pe plan profesional, dar linia dintre autoritate şi abuz este foarte fină. Există pericolul să exagerezi şi să pierzi multe.
 
Săgetător
 
S-ar putea să fie o zi cu adevărat dificilă, cum rar ai ocazia de a trăi. Rezultatele finale vor depinde însă de cum vei alege să te comporţi şi cât de atent vei fi.
 
Capricorn
 
Pot să apară unele complicaţii la serviciu sau în legătură cu starea de sănătate. O atitudine constructivă, indiferent cât de supărătoare e problema, ţi-ar fi foarte utilă.
 
Vărsător
 
Există riscul unor conflicte acute cu prietenii, rudele sau cu cei dragi. Ceea ce vezi la ei şi te supără, de fapt te caracterizează pe tine.
 
Peşti
 

Ar fi de dorit să nu amesteci chestiunile din familie cu cele de serviciu, să nu le permiţi nici altora să facă acest lucru şi să fii mult mai atent la propriile reacţii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI