Horoscop 2 mai: Peştii se vor confrunta cu anumite probleme în familie

Horoscop 2 mai: Peştii se vor confrunta cu anumite probleme în familie
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 02.05.2017 09:30
Berbec
 
Se schimbă atmosfera şi în familie, şi în relaţiile cu cei dragi din cauza atitudinii tale cam autoritare pe care o consideri normală.
 
Taur
 
Vrei multe şi deodată, iar cei din familie s-ar putea simţi luaţi pe sus de acest val pe care îl generează dorinţele tale. Ai nevoie de cooperarea lor.
 
Gemeni

 
Creşte interesul pentru deplasări, vizite, întâlniri cu tot felul de oameni. Îţi face bine diversitatea aceasta, dar la fel de bine ţi-ar prinde şi o viaţă mai ordonată.
 
Rac
 
Te preocupă resursele de orice fel, în special cele financiare. Ai nevoie de noi şi noi investiţii în imaginea ta ca să te poţi menţine la un anumit nivel pe plan profesional.
 
Leu
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face e să nu te implici în conflictele altora şi nici să le încurajezi în vreun fel. Alegerea le aparţine, la fel şi consecinţele.
 
Fecioară
 
Tentaţia vine de la orgoliul care se strecoară în gândurile tale fără să îţi dai seama. Îl poţi vedea în egoismul exagerat cu care abordezi problemele din familie
 
Balanţă
 
Poţi alege partea bună a acestei zile pe care o găseşti în bucuria de a întâlni pe cineva care îţi încălzeşte inima sau într-un gest frumos pe care îl faci tu faţă de cineva.
 
Scorpion

 
Este o zi complicată şi o vei face şi mai dificilă dacă alegi să te consideri elementul central în orice. Ai putea, în schimb, să vezi cu ce îi poţi ajuta pe cei din jur.
 
Săgetător
 
Se conturează un pericol real la adresa relaţiei de cuplu sau a altui parteneriat. Este important să fii foarte conştient de ce faci şi să nu ceri imposibilul de la nimeni.
 
Capricorn
 
Ai putea întâmpina o oarecare rezistenţă la serviciu, din cauza unor probleme de sănătate sau pentru că nu mai poţi face anumite lucruri.
 
Vărsător
 
E ciudat cât de încurcate sunt sentimentele celor dragi şi cât de puţin ai reuşit să descifrezi din ele. Să le reproşezi ceva pe baza acestor impresii nu e deloc o alegere bună.
 
Peşti
 
Anumite probleme din familie pot depăşi limitele cu care erai obişnuit, deşi nu le acceptai. Discuţiile nu duc la nimic bun, nici măcar cele calme, mediate sau nu de cineva.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI