Prezicerile astrale pentru astăzi, 19 mai

Prezicerile astrale pentru astăzi, 19 mai
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 19.05.2017 09:37
Berbec
 
Este o zi deosebit de complexă, cu tendinţe dintre cele mai diverse. Asta înseamnă şi că vei avea posibilitatea de a alege ce vei face, conform firii şi preferinţelor tale reale.
 
Taur
 
Este posibil să nu îţi fie pe plac multe dintre situaţiile care apar azi, dar rezultatele pe care le vei obţine vor depinde foarte mult de metoda pe care o vei folosi, pentru a schimba ceva.
 
Gemeni
 
Contează foarte mult să nu te descurajezi, indiferent ce vei afişa în exterior. În intimitatea proprie, totul va trebui abordat cu mult curaj.
 
Rac
 
Este una din acele zile pe care le percepi ca fiind o invitaţie la reflexie, la revizuirea unor planuri, dar şi la eliberarea de nemulţumiri, dureri şi supărări acumulate.
 
Leu
 
Ai impresia că nu va fi deloc uşor să te descurci cu unii dintre apropiaţi şi eşti aproape de adevăr. Dar poate că problema de fond e faptul că te implici cam mult în viaţa lor.
 
Fecioară
 
Nevoia de dreptate te poate conduce spre decizii neinspirate, cum ar fi cele legate de cheltuieli, împrumuturi. Poate că ai nevoie de altceva, mai profund, nu de dreptate.
 
Balanţă
 
Te poţi păcăli singur cu urgenţa unor decizii drastice, legate de unii dintre membrii familiei. Dacă te tentează vreun gând de răceală, ar fi bine să nu îi acorzi atenţie.
 
Scorpion
 
Ai parte de o zi bogată, cu impulsuri dintre cele mai complexe, din care vei alege ceea ce e conform intereselor tale de moment. Ar fi bine să îi protejezi pe cei dragi.
 
Săgetător
 
Multe domenii din viaţa ta se află în plin proces de schimbare şi ar fi bine să îmbrăţişezi acest proces, pentru că va aduce progres.
 
Capricorn
 
Mai ales situaţiile pe care nu le poţi controla ar trebui analizate cu atenţie pentru că de acolo vin binecuvântări mascate în surse de stres.
 
Vărsător
 
Eşti decis să clarifici situaţia relaţiei tale cu partenerii de orice fel, ambiguitatea îţi limitează libertatea. Dar va trebui să ţii cont şi de dorinţele celorlalţi.
 
Peşti
 
Îi laşi în voia lor pe cei din familie, deşi ai avea multe de spus despre atitudinea sau despre planurile lor. Poate că e mai sănătos să nu exprimi păreri care nu le sunt de folos.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI