Horoscop 15 mai: Balanţele vor face o schimbare

Horoscop 15 mai: Balanţele vor face o schimbare
Sursa: libertatea.ro Foto: stirimondene.eu 15.05.2017 09:34
Berbec
 
Sunt şanse mari ca din agitaţia acestei zile să se desprindă o nouă orientare, una care să ţină cont de sentimente, de nevoile profunde ale sufletului tău.
 
Taur
 
Există riscul să faci o confuzie gravă între nevoia de a proteja şi dorinţa de a te impune. Autoritatea asupra celor din familie va afecta relaţiile cu aceştia.
 
Gemeni
 
Ai ceva de învăţat de la fiecare om care îţi iese în cale. Chiar dacă sună cunoscut, e valabil pentru tine şi va fi suficient dacă vei fi mai atent la oameni.
 
Rac
 
Deşi nevoia ta de a te simţi protejat te împinge spre muncă, îţi accentuează şi temerile, mai ales pe cele legate de lipsuri. Acestea pot deveni predominante.
 
Leu
 
Poţi descoperi resurse interioare nebănuite în situaţii dificile şi asta ar trebui să îţi ofere un indiciu despre progres. Poate că progresul se face doar în condiţii grele.
 
Fecioară
 
Este important să treci printr-un proces, voluntar, de primenire a propriilor gânduri, ca să poţi depăşi limitele de care te împiedici de fiecare dată când te gândeşti la viitor.
 
Balanţă
 
Ai ocazia de a iniţia o schimbare importantă sub influenţa unui prieten nou sau pe care acum îl redescoperi. Este un proces benefic, dar de durată.
 
Scorpion
 
Eşti pe cale să îţi recapeţi rolul care îţi pune în valoare cele mai multe dintre calităţi şi în familie, şi la serviciu. De tine depinde dacă vei folosi această şansă.
 
Săgetător
 
Un gând bun, un moment de inspiraţie specială sau orice altceva care te îndepărtează de problemele de zi cu zi te poate conduce la concluzii interesante despre viaţă.
 
Capricorn

 
Tentaţia principală cu care te confrunţi în această perioadă este dorinţa de a prelua controlul asupra resurselor şi deciziilor din familie. Teama se află la baza acestei dorinţe.
 
Vărsător
 
Îţi plac momentele în care partenerul de cuplu sau orice altă persoană importantă îţi lansează mesaje încurajatoare, dar nu şi cele în care trebuie să îţi descoperi sentimentele.
 
Peşti
 
Munca este principala ta preocupare, fie că vrei, fie că nu. Este de ajuns să accepţi că şi aceasta face parte din viaţă, ca să eviţi un consum suplimentar, din cauza stresului.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI