Horoscop 12 mai: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 12 mai: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 12.05.2017 09:34
Berbec
 
Voinţa, nici măcar o voinţă puternică, nu e suficientă, pentru a obţine tot ce îţi doreşti de fiecare dată. Ar fi bine să adopţi o atitudine moderată în orice situaţie.
 
Taur
 
Ai impresia că trebuie neapărat să scoţi în evidenţă propriile probleme, ca să obţii sprijin din partea celorlalţi. Poate că ştiu deja prin ce treci, dar le au şi ei pe ale lor.
 
Gemeni
 
Ar fi de dorit să nu transformi orice dorinţă neîmplinită într-un motiv de conflict, mai ales dacă sunt vizaţi şi cei dragi care vor avea reacţii surprinzătoare.
 
Rac
 
Este posibil să fi strâns destule motive de supărare, de exemplu cele legate de muncă sau de starea de sănătate, care dă semne că nu ar mai fi ce a fost. Ar trebui să renunţi la ele.
 
Leu
 
Vrei să faci ordine în viaţa altora, dar nu vei face decât să provoci reacţii neplăcute, chiar dacă doar vei aduce vorba despre intenţiile tale.
 
Fecioară
 
Ai motive de satisfacţie, dar şi de nemulţumire. Dacă te gândeşti mai bine, este posibil să descoperi că există un echilibru între aceste două contrarii.
 
Balanţă
 
Principala tendinţă a zilei poate fi destul de periculoasă pentru armonia din viaţa ta. Discuţiile cu cei din anturaj pot deveni foarte uşor certuri.
 
Scorpion
 
Lipsa ta de încredere în viitor, chiar şi cel pe care intenţionezi să îl construieşti cu mâinile tale, te influenţează negativ, mai mult decât îţi dai seama.
 
Săgetător
 
Toate emoţiile sunt mai intense, iar asta se poate reflecta negativ asupra relaţiei tale cu propria persoană. Să te cizelezi e una, dar să te judeci cu asprime e cu totul altceva.
 
Capricorn
 
S-ar putea să îţi scape esenţa unora dintre cele mai importante evenimente pe care le trăieşti în această perioadă. Asta pentru că eşti setat pe o altă direcţie.
 
Vărsător
 
Din păcate, soluţia la care apelezi întotdeauna pentru a rezolva conflictele cu cei dragi, dialogul, nu funcţionează în această perioadă.

Peşti
 
Discuţiile cu familia pot deveni nu numai o sursă de conflicte în prezent, dar şi o sursă de probleme pentru viitor. Ar fi mai bine să îi laşi să se mai limpezească.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI