Horoscop 10 mai: Nativii din zodia Peşti au nevoie de linişte şi calm

Horoscop 10 mai: Nativii din zodia Peşti au nevoie de linişte şi calm
Sursa: libertatea.ro Foto: portalio.ro 10.05.2017 09:29
Berbec
 
Prinzi viteză în tot ce faci, inclusiv în gândire, ceea ce s-ar putea să nu fie deloc potrivit cu întregul context al acestei zile. Puţină moderaţie ţi-ar prinde bine.
 
Taur
 
Te simţi depăşit de situaţie, iar asta s-ar putea să îţi accentueze nesiguranţele de care ai încercat să te eliberezi, fără prea mare succes.
 
Gemeni
 
Cei care vin cu propuneri la tine vor veni astăzi şi cu o viteză de lucru prea mare ca să poţi prelucra informaţiile pe care ţi le oferă. Ar trebui să ceri un răgaz.
 
Rac
 
Relaţia de cuplu va trece într-un con de umbră pentru un timp şi asta te-ar putea descuraja. O poţi aduce în lumină din nou, dar numai dacă chiar crezi în ea.
 
Leu
 
Astăzi descoperi mecanismele şi persoanele de care ai nevoie pentru a progresa. Acum vezi că nu va fi deloc uşor, dar aveai o bănuială şi zilele trecute.
 
Fecioară
 
Orice decizie ai vrea să iei, mai ales dacă are şi o componentă financiară, ar trebui gândită foarte bine. Există o impulsivitate în această zi care nu te avantajează.
 
Balanţă
 
Ai putea fi surprins de avalanşa de iniţiative cu care vine partenerul de cuplu sau o altă persoană esenţială din viaţa ta. Nu ai de ce să le respingi, fără să reflectezi asupra lor.
 
Scorpion
 
Lucrurile se precipită la serviciu sau în legătură cu o problemă de sănătate. Va trebui să iei măsuri, dar mai întâi trebuie să înţelegi bine ce se petrece.
 
Săgetător
 
Te vezi pus în situaţia de a lucra în mare viteză şi de a te implica în situaţii care refuză să fie coordonate, în acest moment. Un strop de răbdare ţi-ar fi foarte util.
 
Capricorn
 
Există riscul să te trezeşti în plin război, din nou, cu întreaga familie pentru că nu eşti dispus să faci concesii nimănui, chiar dacă ştii că este necesar.
 
Vărsător
 
Te poate cuprinde o grabă nejustificată de a schimba tot ce nu îţi convine, ca şi cum problemele care te supără ar fi apărut, şi ele, peste noapte.
 
Peşti
 
Ai nevoie de tot calmul de care eşti în stare ca să îţi protejezi investiţiile, în primul rând pe cele afective. Graba, mai ales în cheltuieli, nu e o idee bună.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI