Horoscop 1 mai: Balanţele vor trece prin mai multe momente dificile

Horoscop 1 mai: Balanţele vor trece prin mai multe momente dificile
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 01.05.2017 09:33
Berbec
 
Te pot cuprinde gândurile negre, din cauza unor evenimente trecute, pe care, poate, nici nu te-ai gândit că va trebui să le repari vreodată.
 
Taur
 
Există riscul unor conflicte care pornesc de la discuţii simple cu cei din anturajul apropiat. Este esenţial să îţi dai seama de unde pornesc şi ce poţi face pentru a le domoli.
 
Gemeni
 

S-ar putea să ajungi la concluzii pesimiste, fără bază, doar pentru că anumite lucruri nu merg, în acest moment. Ai nevoie de o atitudine constructivă.
 
Rac
 
Din fierberea ta interioară pot să apară, prin cuvinte, tot felul de tensiuni pe care va trebui să le identifici, ca să ştii ce se petrece şi de ce se supără unii apropiaţi.
 
Leu
 
Atmosfera de la serviciu s-ar putea modifica într-un sens nedorit. Cauza principală este faptul că nimeni nu vrea să fie atent la ceea ce propagă în jur, cu ce îi molipseşte pe ceilalţi.
 
Fecioară
 
Eşti tentat să adopţi o anumită asprime în atitudine pentru că simţi nevoia să te aperi. Întrebarea e: de ce simţi că ar trebui să te aperi, ce anume îţi inspiră teamă?
 
Balanţă
 
Poţi avea momente ceva mai dificile, când povara pe care ţi-ai asumat-o în familie şi la serviciu să ţi se pară prea grea. E doar o impresie trecătoare.
 
Scorpion
 
Eşti foarte subiectiv în aprecieri, interpretezi imediat orice cuvânt care îţi este adresat şi nu într-un sens pozitiv. Ar fi o mare pierdere să continui pe acest drum.
 
Săgetător
 
Te vezi pus în situaţia de a renunţa la ceva în beneficiul celor din familie. Poate fi un bun, o sumă de bani sau alte resurse.
 
Capricorn
 
Nu îţi mai place ceea ce trăieşti, ceea ce poate deveni motorul unor schimbări esenţiale, dacă începi cu tine, sau sursa unei serii de probleme, dacă începi cu alţii.
 
Vărsător
 
Munca nu îţi oferă satisfacţiile pe care le aşteptai, ba chiar te stresează mai mult decât ai fi vrut. Ai soluţii, dar nu sunt nici acestea pe placul tău, aşa că trebuie să cauţi altele.
 
Peşti
 
Îţi sunt neclare sentimentele, poate şi din cauză că ai pus un filtru des între tine şi cei dragi. Ai de ales între o abordare pozitivă şi cea negativă, pe care o cunoşti deja.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI