Horoscop 7 aprilie: Fecioarele vor avea o zi dificilă

Horoscop 7 aprilie: Fecioarele vor avea o zi dificilă
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 07.04.2017 09:41
Berbec
 
Provocările acestei zile pot depăşi  limitele personale, iar calităţile proprii, la care ai acces în mod obişnuit, s-ar putea să nu fie suficiente.
 
Taur
 
Este una din acele zile în care semeni ceea ce vei culege, nu peste mult timp. Domeniul accentuat este acela al relaţiilor cu cei dragi şi nu numai.
 
Gemeni
 
Te poate destabiliza suma reacţiilor celor din familie faţă de iniţiativele tale sau chiar ceea ce faci în acest moment, crezând că le faci un mare bine.
 
Rac
 
Este important să comunici cu mare atenţie cu oricine îţi cere o informaţie, mai ales dacă te afli la serviciu. Lipsa de răbdare nu poate fi o scuză într-un astfel de context.
 
Leu
 
Ai impresia că faci prea multe pentru prea puţinul pe care îl primeşti şi vrei o schimbare. S-ar putea să schimbi ceva, dar nu neapărat în sensul dorit, dacă nu eşti atent.
 
Fecioară
 
Poate fi o zi dificilă, însă numai pe plan interior, acolo unde se poate instala o adevărată furtună. Trebuie să iei decizii complexe şi de aceea nu e cazul să te grăbeşti.
 
Balanţă
 
Îţi scapă anumite date din situaţiile pe care vrei să ţi le explici, ca să te poţi linişti. Vor apărea şi aceste informaţii care lipesc, dar nu peste noapte.
 
Scorpion
 
Îţi creionezi viitorul, dar pe fragmente, fără să te intereseze chestiunile generale, fondul a tot ceea ce intenţionezi să împlineşti.
 
Săgetător
 
Ceea ce îţi rămâne, după ce trece furtuna, este calitatea ta umană, ceea ce ai reuşit să şlefuieşti în propria fiinţă. Celelalte nu sunt decât valurile vieţii.
 
Capricorn
 
Ai nevoie de un moment de cuminţenie interioară, aşa cum ştii foarte bine să îţi creezi, ca să vezi unde ai greşit, ce s-a strecurat în planurile tale, fără să îţi dai seama.
 
Vărsător
 
Înainte de a face planuri pe baza unor resurse de care dispui sau eşti sigur că le vei obţine în perioada următoare, ar fi bine să ştii clar pe ce te bazezi.
 
Peşti
 
Te modelezi singur, dar cei din jur au o influenţă importantă asupra ta. Ceea ce afli, ce ţi se dezvăluie, trece prin filtrul personal, dar este luat în calcul.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI