Horoscop 6 aprilie: Peştii încep o perioadă deosebit de constructivă

Horoscop 6 aprilie: Peştii încep o perioadă deosebit de constructivă
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 06.04.2017 09:21
Berbec
 
Este o zi importantă, în care vei simţi nevoia să te întorci asupra planurilor şi să le reconstruieşti din aproape în aproape.
 
Taur
 
Te vezi nevoit să te preocupi cu mult mai multă atenţie de nevoile tale reale, de conservarea resurselor de orice fel, mai ales de energia fizică şi psihică.
 
Gemeni
 
Astăzi debutează o perioadă esenţială pentru soarta relaţiei de cuplu, alianţelor, colaborărilor sau proceselor, dacă eşti implicat şi în aşa ceva.
 
Rac
 
Este bine să fii pregătit pentru o perioadă ceva mai complicată la serviciu, să acorzi mai multă atenţie semnalelor pe care ţi le transmite propriul corp şi să înveţi să fii calm mereu.
 
Leu
 
Urmează o perioadă în care va trebui să restrângi aria preocupărilor, să abandonezi unele plăceri şi să te ocupi mai mult de copii sau de pasiunile care te inspiră.
 
Fecioară
 
Casa şi familia trec în centrul preocupărilor, cu sau fără voia ta. Poate că nu vei observa imediat schimbarea, dar vor apărea suficiente situaţii care îţi vor indica acest lucru.
 
Balanţă
 
Anturajul apropiat, deplasările, examenele de mică importanţă sau micile specializări vor contura universul preocupărilor tale principale, în perioada următoare.
 
Scorpion
 
Va trebui să revii la preocupări serioase legate de administrarea resurselor proprii, cum ar fi cele financiare. Urmează o perioadă esenţială pentru această lecţie de viaţă.
 
Săgetător
 

Revii la preocupările care te atrag cu adevărat, cele care ţi-au permis să te construieşti aşa cum eşti acum. Acum creionezi o nouă personalitate, mai stabilă, mai puternică.
 
Capricorn
 
Va fi necesar să te ocupi mai mult de suflet, de nevoile tale interioare. Dacă ai fugit de ele până acum, nu vei mai putea face acest lucru cu lejeritate.
 
Vărsător
 
Oricât ai încercat să treci cu vederea şi să le găseşti scuze, se petrece ceva ciudat cu prietenii, rudele sau alţi apropiaţi. Ar trebui să priveşti şi spre erorile proprii.
 
Peşti
 
Azi începe o perioadă deosebit de constructivă pentru tine, în care vei putea să îţi conturezi un stil de lucru şi de viaţă conform convingerilor tale cele mai înalte.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI