Horoscop 5 aprilie: Balanţele ar putea să se confrunte cu o problemă financiară

Horoscop 5 aprilie: Balanţele ar putea să se confrunte cu o problemă financiară
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 05.04.2017 09:08
Berbec
 
Pui paie pe foc acolo unde ar trebui să torni apă şi hrăneşti dorinţe care te duc la şi mai multe probleme decât cele de la care ai pornit.
 
Taur

 
Se pot isca certuri cu membrii familiei din cauza unor neînţelegeri pe care nimeni nu vrea să şi le asume. Orgoliul este la rădăcina acestor conflicte.
 
Gemeni
 
Dialogurile obişnuite pot deveni surse de divergenţe fără să îţi dai seama când şi cum s-a ajuns la aşa ceva. Puţină prudenţă nu strică.
 
Rac
 
Ar fi bine să asculţi vocea interioară, mai ales dacă îţi spune să nu discuţi chestiuni personale cu oricine. Cuvintele tale nu vor fi văzute ca o cerere de ajutor, ci în cu totul alt fel.
 
Leu
 
Se poate ajunge la situaţii tensionate în timpul unor discuţii cu superiorii dacă vei porni de la o atitudine inflexibilă, de la ideea că ai fost nedreptăţit deja şi trebuie să te aperi.
 
Fecioară
 
Încerci să îţi ascunzi adevăratele intenţii, dar acestea sunt mai evidente ca oricând. Cei interesaţi le vor citi în gesturile, în refuzurile şi în solicitările tale.
 
Balanţă
 
Poţi ajunge la o problemă financiară din cauza unor prieteni neserioşi sau a neglijenţei tale. Cauza poate fi legată de o dorinţă pe care o vrei neapărat împlinită.
 
Scorpion
 
Orgoliul te poate păcăli astăzi şi pe acest fond să strici o relaţie cu un partener important. Poate fi şi o relaţie pe care nu o vezi ca fiind importantă, dar poate deveni.
 
Săgetător

 
Se pot complica anumite sarcini de serviciu, dincolo de nivelul tău de toleranţă, care nu e deloc unul obişnuit. E nevoie de un efort de acceptare în plus.
 
Capricorn
 
Poţi ajunge la certuri cu cei dragi din cauză că fiecare vrea să se impună. Sună ciudat, dar e posibil şi cu siguranţă va trebui să cedeze cineva.
 
Vărsător
 
Se iveşte o problemă în cuplu sau în familie ori vei face un transfer dintr-o parte în alta. Este necesar să observi cu atenţie care este contribuţia ta la această situaţie şi să o îndrepţi.
 
Peşti

 
Se poate pune problema unor urgenţe la serviciu, provocate sau nu de starea de sănătate, a ta sau a altcuiva. Graba nu te va ajuta atât cât te aştepţi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI