Prezicerile astrale pentru astăzi, 4 aprilie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 4 aprilie
Sursa: libertatea.ro Foto: cugetliber.ro 04.04.2017 09:32
Berbec
 
Dacă vei fi suficient de atent la ritmul în care evoluează anumite situaţii din cauza celor implicaţi, vei reuşi să vezi foarte clar ce poţi face şi, mai ales, ce nu.
 
Taur

 
Poate fi o zi tensionată, care îţi va ocupa mare parte din atenţie şi te poate determina să ai o abordare nepotrivită în situaţii care nu sunt aşa cum par acum.
 
Gemeni
 
Se conturează unele complicaţii, unele legate de resurse, altele de relaţiile cu prietenii, care acum sunt mai importante decât în trecut. E nevoie de multă bunăvoinţă.
 
Rac
 

De la tine poate porni un adevărat val de probleme provocate de dorinţa ta de a lucra într-un anumit fel, într-un anumit ritm, fără să ţii cont de necesităţile reale ale situaţiei.
 
Leu
 
Poţi fi implicat, fără să vrei, în situaţii tensionate, pe care nu vei putea să le influenţezi prea mult. O alegere bună ar fi să îi laşi pe cei implicaţi să decidă.
 
Fecioară
 
E destul de multă confuzie şi în mintea, şi în planurile unor apropiaţi, dar nu ai de ce să te laşi influenţat de starea lor.
 
Balanţă
 
Toleranţa este cheia prevenirii unor viitoare conflicte la serviciu, dar şi a unor posibile probleme de sănătate, generate de prea mult stres.
 
Scorpion
 
Este posibil să ajungi la concluzii eronate despre cei din anturajul apropiat, dacă îi judeci după situaţiile pe care le-au generat şi din care nu mai pot să iasă, pentru moment.
 
Săgetător
 

Fiecare dintre cei cu care intri în contact vine cu întreaga sa lume. Sunt destui cei care au o lume populată de probleme, aşa că le va prinde bine o atitudine mai blândă.
 
Capricorn
 
Eşti interesat de evoluţia viitoare a unor relaţii din familie, în special cele care au ajuns să fie prea tensionate ca să te mai implici în vreun fel. E nevoie de soluţii sincere.
 
Vărsător
 
Se pot deregla anumite procese organice, cum ar fi cele legate de di- gestie şi asimilaţie din cauză că respingi anumite experienţe de viaţă care nu îţi convin.
 
Peşti
 

Priveşti cu ochi critici câte probleme îşi provoacă singuri cei din jur şi îţi dai seama că nu îi poţi ajuta în vreun fel. Le poţi oferi un exemplu diferit de experienţele lor anterioare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI