Prezicerile astrale pentru astăzi, 30 aprilie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 30 aprilie
Sursa: libertatea.ro Foto: asttorela.com 30.04.2017 08:33
Berbec
 
Ai putea avea o zi foarte interesantă, în care să vrei să pui cap la cap anumite informaţii, primite în formă brută sau acumulate prin experienţă. Vei ajunge la câteva concluzii utile.
 
Taur
 
Astăzi vei avea ocazia să te lămureşti dacă felul în care priveşti tu viaţa, în general, şi propria viaţă, în particular, se potriveşte cu realitatea.
 
Gemeni
 
De la partenerii importanţi vin mesaje pe măsură. Aceştia te pot convinge să abandonezi anumite planuri sau să aprobi iniţiative pe care iniţial le-ai respins.
 
Rac
 
Vei avea ocazia să înţelegi de ce te poţi bănui pe tine însuţi de sabotaj. Emoţiile sunt cele care îţi vor indica ce anume îţi face bine şi ce nu.
 
Leu
 
Există o mulţime de contradicţii în viaţa ta, în acest moment. Dar dacă analizează totul cu atenţie, vei observa însă că acestea te pot duce, în mare parte, spre progres.
 
Fecioară
 
Nemulţumirile sunt tot acolo, neclintite, dar tu ai nevoie de linişte ca să-ţi poţi coordona viaţa. Este necesar să cazi la pace cu propria conştiinţă.
 
Balanţă
 
Încerci, timid, să îţi subliniezi importanţa, la muncă sau acasă, dar încercările tale sunt expresia unor temeri. Mai bine încearcă să vezi de unde vin aceste temeri şi scapă de ele!
 
Scorpion
 
Ai vrea să te retragi din situaţiile care ţi-au scăpat de sub control, dar nu mai ai cum. Poate că o atitudine constructivă ţi-ar fi mai utilă.
 
Săgetător

 
Ai nevoie de căldură în mediul intim, de apropiere şi de un sentiment al apartenenţei pe care nu ţi-l poate oferi nimeni. Numai tu poţi face acest lucru, prin acceptare.
 
Capricorn
 
Concentrarea ţi-ar putea fi serios afectată, iar orientarea strategică în legătură cu obiectivele mari, ale vieţii, ţi-ar putea fi influenţată. Un pas înapoi ţi-ar prinde bine.
 
Vărsător
 
Indiferent ce se petrece în viaţa ta, ai nevoie de o viziune din ce în ce mai largă asupra evenimentelor. Acum ai tendinţa de a restrânge această viziune.
 
Peşti
 
Ai şansa unei reaşezări a valorilor în propria viaţă, de la locul pe care îl ocupă cei dragi la muncă şi consumul enorm pe care ţi-l cere domeniul profesional, în această perioadă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI