Prezicerile astrale pentru astăzi, 26 aprilie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 26 aprilie
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.04.2017 09:32
Berbec
 
Se poate schimba ceva în viaţa ta, în special în modul în care evaluezi resursele de care dispui sau urmează să intri în posesia lor. Tendinţa este să te stresezi mai puţin.
 
Taur

 
Este un fel de sărbătoare personală, o zi în care poţi înnoi anumite convingeri, care te-au dus în situaţii dificile sau care te-au împiedicat să te bucuri de realizări.
 
Gemeni
 
Spiritul practic e rege în această zi şi te poate ajuta să evaluezi mai corect anumite situaţii, mai ales pe cele pe care nu ai reuşit să le influenţezi suficient.
 
Rac
 
Este o zi a prieteniei, în care vei înţelege ce valoare au oamenii care vor să îţi fie alături, dincolo de legăturile de rudenie dintre voi sau de interesele personale.
 
Leu
 
Poţi să îţi faci viaţa mai frumoasă, dar nu şi în momentele în care laşi orgoliul să o conducă. Trebuie să alegi între a te simţi important şi a fi generos cu cei din jur.
 
Fecioară
 
Ridici privirea spre viitor şi s-ar putea să te încânte o imagine anume, suficient cât să vrei să mergi mai departe, să laşi în urmă neputinţele şi fricile.
 
Balanţă
 
Ai confortul pe care l-ai dorit, măcar partial, şi acesta ar trebui să fie punctul de pornire pentru o nouă viziune despre viitor, una mai optimistă.
 
Scorpion
 
Se schimbă ceva în viaţa ta şi sunt şanse să fie o schimbare îndelung căutată. Unul dintre partenerii de bază dă semne că va colabora într-un proiect important pentru tine.
 
Săgetător
 
Se anunţă modificare la locul de muncă sau o binevenită schimbare de atitudine faţă de muncă, în sensul de a ţine cont şi de principiile şi convingerile tale.
 
Capricorn
 
Sfera sentimentală poate genera un val de schimbări în viaţa ta. Nu e deloc o surpriză, e doar o repliere binevenită, ca să te regăseşti.
 
Vărsător
 
Te interesezi de casă şi de familie, în replică la dezamăgirile pe care le-ai trăit în legătură cu unii dintre prieteni sau rude pe care parcă nici nu le-ai cunoscut vreodată.
 
Peşti
 
Vei dori să abandonezi un anumit mod de a te comporta cu cei din jur, datorită unei sensibilităţi pe care o redescoperi acum.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI