Horoscop 20 aprilie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi complicată

Horoscop 20 aprilie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi complicată
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 20.04.2017 09:20
Berbec
 
Este o zi deosebit de complexă, un amestec de tendinţe care te poate da peste cap. Ca întotdeauna, în astfel de contexte, cea mai bună alegere este să îţi păstrezi calmul.
 
Taur
 
S-ar putea să te obosească schimbările pe care le predispune această zi. Ţi-ar prinde bine să te organizezi cât poţi de bine şi să nu îţi iroseşti puterile cu emoţiile negative.
 
Gemeni
 
Ar fi bine să temperezi orice impuls de grabă, chiar dacă ţi se pare că acum e momentul să acţionezi în domenii esenţiale din viaţa ta, cum ar fi sănătatea sau afacerile.
 
Rac
 
E prea multă confuzie, imprimată de tendinţele contradictorii ale acestei zile, ca să fie un moment bun pentru decizii, cu toate că simţi nevoia unor clarificări.
 
Leu
 
Viteza poate deveni motorul unui progres pe plan profesional, dar şi cauza unor erori în acelaşi domeniu, pentru că vrei totul deodată.
 
Fecioară
 
Ceea ce ţi se pare urgent ar trebui amânat şi tratat cu mai multă atenţie. În schimb, ceea ce ai amânat ar trebui rezolvat cu multă rapiditate şi mai multă grijă.
 
Balanţă
 
Se degajează unele tensiuni parteneriale, dar încep altele, care nu sunt deloc noi, dar revin în actualitate. Este nevoie, mai mult ca oricând, de diplomaţie adevărată.
 
Scorpion
 
Vei începe să abordezi altfel relaţiile importante, dar vei reveni la complicaţiile nerezolvate la serviciu sau cele legate de starea de sănătate, de care nu te-ai ocupat.
 
Săgetător
 
Te implici mai mult în muncă, dar asta poate duce şi la neglijarea celor dragi, de exemplu. Aceştia nu vor aştepta prea mult, înainte să îţi atragă atenţia asupra acestei erori.
 
Capricorn
 
Te întorci la vechiul război din familie, dar cu mai puţină determinare, pentru că te atrage mai mult ideea de a investi în relaţiile cu cei dragi.
 
Vărsător
 
Începi să te ocupi cu maximă seriozitate de chestiunile concrete legate de casă, locuinţă, familie. Atenţie la conflictele cu cei din anturaj, pot degenera în altceva.
 
Peşti
 
E cam multă agitaţie în anturajul apropiat, oricum mai multă decât vrei tu să suporţi în acest moment. Poţi alege să îi laşi în pace sau să le arăţi care le este locul, dacă asta cer.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI