Horoscop 18 aprilie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 18 aprilie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 18.04.2017 09:36
Berbec
 
Este o zi pe care o poţi considera o şansă de a repara ceea ce ai stricat în relaţiile cu cei din jur, indiferent cât de importanţi îi consideri sau nu.
 
Taur
 
Dincolo de neplăceri, există un potenţial pozitiv pe care îl vei sesiza mai uşor, dacă vei dori să laşi lucrurile în voia lor, la fel şi oamenii.
 
Gemeni
 
Înainte de a răspunde unei provocări sau de a asculta un impuls personal negativ ar fi de dorit să te întrebi ce vei obţine din acea alegere.
 
Rac
 
Poate că încă mai eşti zdruncinat după ziua de ieri sau din cauza acumulărilor negative din ultima perioadă. Astăzi vei avea ocazia să îţi revii, dacă vei dori acest lucru.
 
Leu
 
Este important să ţii cont de ceilalţi şi în planurile tale de viitor, nu doar în cele de moment. Dacă nu vei face asta, vor reacţiona şi s-ar putea să nu-ţi placă.
 
Fecioară

 
E greu cu relaţiile, mai ales dacă sunt cei pe care îi îndrăgeşti. Dacă te consolează, ar fi bine să ţii cont de faptul că toţi oamenii au astfel de probleme şi datorită lor progresează.
 
Balanţă
 
Tensiunile din ultimele zile nu s-au stins, dar le poţi da tu lovitura de graţie, dacă vei dori asta. E de ajuns să vrei să dai uitării nemulţumirile, justificate sau nu.
 
Scorpion
 
Te uiţi prea mult într-o parte şi prea puţin în alte direcţii. Este firesc să nu poţi lua decizii bune pe acest fond, de subiectivism exagerat.
 
Săgetător
 
Ai nevoie de o repliere pentru a-ţi regăsi liniştea în mediul intim, acolo unde au apărut şi cele mai multe tulburări. O pauză ar fi binevenită, dar să fie adevărată.
 
Capricorn
 
Poţi alege, fără cine ştie ce efort, să laşi pe altădată orice problemă care te-a consumat în ultimele zile. O zi de relaxare a minţii va face să dispară multe tensiuni.
 
Vărsător
 
Este prioritară refacerea comunicării cu membrii familiei, dar nu ai cum să reuşeşti acest lucru dacă te vei comporta ca şi cum nu a fost nici o problemă.
 
Peşti
 
Este bine, pentru tine şi pentru cei care depind de tine, să îţi asiguri un mediu cât mai armonios pentru a-ţi petrece această zi. Aşa te vei feri de orice fel de complicaţii nedorite.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI