Horoscop 13 aprilie: Gemenii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 13 aprilie: Gemenii vor avea parte de o surpriză
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 13.04.2017 09:34
Berbec
 
Vei observa o anumită lejeritate în abordarea propriilor emoţii, ceea ce îţi va permite să fii mai calm şi mai orientat spre partea constructivă a situaţiilor.
 
Taur
 
Capeţi mai multă influenţă asupra celor apropiaţi, dar nu aşa cum ai dorit, prin afirmarea autorităţii, ci prin sensibilitate, empatie şi căldură.
 
Gemeni
 

Poţi avea o surpriză la locul de muncă sau acasă, prin faptul că îţi vor fi solicitate şi alte calităţi, pe care nu le accesezi de obicei.
 
Rac
 
Este o zi pe gustul tău, dar potenţialul ei frumos trebuie direcţionat către o finalitate pozitivă, de exemplu, reparaţiile necesare în relaţiile cu cei dragi.
 
Leu
 
În mediul intim vei găsi ceea ce îţi este necesar ca să îţi recapeţi echilibrul rapid şi fără eforturi speciale. Atmosfera de la serviciu este puternic influenţată de dispoziţia ta.
 
Fecioară
 
Ceri răspuns la o întrebare şi primeşti mai multe informaţii, despre mai multe chestiuni care te interesează. Este un moment în care poţi înţelege mai bine anumite probleme.
 
Balanţă
 
O situaţie pe care o vedeai ca fiind de nerezolvat se poate remedia de la sine sau ceva se schimbă şi acum vezi că poţi fi mai optimist.
 
Scorpion
 

Poţi descoperi cum anume s-ar putea umple un gol sufletesc din cauza căruia suferi de mai mult timp. Este suficient să te laşi influenţat de sentimentele frumoase.
 
Săgetător
 
E de ajuns ce vei reuşi să faci astăzi pentru casă, familie şi tot ce are legătură cu acestea. Graba nu ar face decât să te consume inutil.
 
Capricorn
 

Ajungi la un adevăr pe care l-ai intuit printr-o experienţă directă, ceea ce sporeşte valoarea practică a acestei descoperiri. Eşti mai bogat cu o experienţă esenţială.
 
Vărsător
 
Te vezi nevoit să recunoşti că ambiţia te oboseşte şi te îndepărtează de partea cea mai frumoasă a fiinţei tale, cea în care te recunoşti întotdeauna.
 
Peşti
 
Gândurile, emoţiile şi aspiraţiile de acum îţi modelează viitorul. Ceea ce gândeşti, simţi şi doreşti poate determina felul în care reacţionezi faţă de oameni şi situaţii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI