Horoscop 12 aprilie: Nativii din zodia Vărsător ar putea să se confrunte cu situaţii complicate la serviciu

Horoscop 12 aprilie: Nativii din zodia Vărsător ar putea să se confrunte cu situaţii complicate la serviciu
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 12.04.2017 07:41
Berbec
 
S-ar putea să fii perceput ca fiind arogant, deşi intenţiile tale sunt nobile. Poate că un pas înapoi nu ar strica, ba ţi-ar proteja imaginea şi aşa şifonată.
 
Taur
 
Vor exista câteva momente dificile astăzi, în special în cuplu, în situaţiile în care vei avea ceva important de discutat sau în negocieri, dacă ai astfel de preocupări.
 
Gemeni
 
Se anunţă o zi dificilă pentru transferul de informaţii prin cuvinte, indiferent ce cale vei folosi. Este de aşteptat să fie nevoie să repeţi sau să oferi explicaţii suplimentare.
 
Rac
 
Cei dragi sunt clar dezavantajaţi de reacţiile tale şi ar fi de dorit să ai, de la primele ore, o atitudine protectoare în relaţia cu ei, indiferent cât te-ar supăra.
 
Leu
 
Comunicarea în familie nu se produce aşa cum te aştepţi, simplu şi uşor. E nevoie de mai multă bunăvoinţă chiar şi faţă de nivelul pe care îl dovedeşti de obicei.
 
Fecioară
 
Un blocaj în comunicarea cu cineva de la distanţă se poate transforma într-un motiv de pesimism. Poate că există motive obiective pentru acest blocaj şi trebuie să le afli.
 
Balanţă
 
Se pot produce unele complicaţii legate de plăţi, de achiziţia unui obiect pe care l-ai dorit mul timp sau de administrarea unor bunuri de către membrii familiei.
 
Scorpion
 
La baza neînţelegerilor de astăzi nu stă nerăbdarea, aşa cum ai tendinţa de a crede, ci dorinţa de a impune un anumit punct de vedere.
 
Săgetător
 
Şansa ta, într-o zi aşa de încurcată, vine chiar din firea ta flexibilă, capabilă de toleranţă faţă de părerile şi alegerile celorlalţi. Bineînţeles că te aştepţi la un tratament similar.
 
Capricorn
 
Cei dragi trebuie, din nou, protejaţi de pornirile tale cam războinice. Poate ai impresia, falsă, că sunt la fel de rezistenţi ca tine sau văd lumea în acelaşi mod.
 
Vărsător
 
Sunt posibile situaţii complicate la serviciu, în legătură cu un pas înainte pe care ai fi vrut să îl faci, dar nu ţi se permite. Superiorii trebuie trataţi cu respect.
 
Peşti
 
Cu câteva cuvinte retezi entuziasmul fals al unor cunoscuţi care visează cu ochii deschişi la tot felul de avantaje, pentru ei. Nu e deloc o noutate, dar nu îţi oferă nici o satisfacţie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI