Horoscop 11 aprilie: Nativii din zodia Taur vor avea zi intensă

Horoscop 11 aprilie: Nativii din zodia Taur vor avea zi intensă
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 11.04.2017 09:50
Berbec
 
Cu toate că nu îţi foloseşte la nimic şi poate nici nu îţi pui problema în felul acesta, ai tendinţa de a deveni agresiv în orice situaţie şi de a încurca planurile celorlalţi.
 
Taur
 
Este o zi foarte intensă, cu multe momente tensionate care te pot epuiza, dacă vei permite acest lucru. Este important să fii un exemplu pozitiv pentru cei din jur.
 
Gemeni
 
Poţi asista la situaţii care depăşesc limitele logicii proprii sau au o logică diferită, pe care trebuie să o descoperi, cu un efort corespunzător.
 
Rac
 
Este o zi deosebit de complicată din cauza intensităţii unor emoţii negative pe care nu le poţi anula şi nici controla. Partea proastă apare însă dacă iei decizii pe baza lor.
 
Leu
 
Vrei să te opui unor decizii, să refuzi anumite invitaţii, totul ca să îţi recapeţi o anumită libertate de decizie legată de propria viaţă, pe care ai impresia că ai pierdut-o.
 
Fecioară
 
O zi care îţi poate da mari bătăi şi chiar dureri de cap din cauza unor schimbări pe care nu le-ai dorit sau poate chiar te-ai opus acestora, în mod activ.
 
Balanţă
 
E prea multă patimă şi prea mare nervozitate în acest context, ca să fie bune deciziile luate, indiferent cât de puternice sunt motivaţiile tale.
 
Scorpion
 
Te implici activ în administrarea unor probleme ale apropiaţilor, dar o faci în stilul propriu, cu părerile şi ritmul tău de lucru, iar acestea pot încurca şi mai mult iţele.
 
Săgetător
 
Situaţiile care scapă de sub control trebuie lăsate aşa, chiar dacă te vei simţi neajutorat sau neputincios. În acest context, acţiunea ar aduce şi mai multe complicaţii.
 
Capricorn
 

Este o zi dificilă şi dacă o vei trata ca atare, vei avea o şansă să diminuezi efectele negative care pot proveni din acţiunile proprii, cele decise imprudent, pe un fond orgolios.
 
Vărsător
 
Ţi se pare că nu e deloc un lux să îţi strici relaţiile cu cei din anturaj pentru că oricum nu ai nevoie de ei şi nici nu vei avea, prea curând. Este o abordare total eronată şi naivă.

Peşti
 
Poate că nu te vor afecta prea mult evenimentele acestei zile, asta şi pentru că te vei izola, în stilul propriu, de stresul pe care acestea îl induc celorlalţi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI