Horoscop 10 aprilie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 10 aprilie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: portalio.ro 10.04.2017 09:30
Berbec
 
Astăzi debutează o perioadă în care va trebui să acorzi mai multă atenţie deciziilor pe care le iei în legătură cu banii, resursele de orice fel şi organizarea timpului propriu.
 
Taur
 
Va trebui să revii asupra unor decizii luate deja, pentru că vor apărea date noi. Dacă la acel moment ai crezut că te afectează doar pe tine, acum începi să vezi că nu-i aşa.
 
Gemeni
 
Este posibil să te simţi destul de confuz şi situaţiile în care eşti implicat să devină încurcate. E suficient să ai ceva  mai multă răbdare şi vei reuşi să le descurci pe unele dintre ele.
 
Rac
 
Poţi primi informaţii care nu îţi convin deloc, dar le iei în serios, contrazicându- te singur. Perioada următoare va fi marcată de aceste confuzii, pe care nu trebuie să le laşi să te păcălească.
 
Leu
 
S-ar putea să devii ceva mai negativist astăzi, pentru că ţi se pare că lucrurile nu încep să se îndrepte, aşa cum ai dorit, ci se complică şi mai mult. Este doar o impresie trecătoare.
 
Fecioară
 
Ţi se poate limita accesul la anumite persoane, surse de informaţii, deplasările se pot complica, la fel şi tot ce e legat de examene. Va trebui să faci eforturi mai mari.
 
Balanţă
 
Va trebui să îţi faci foarte bine calculele, să achiţi datorii pe care le cunoşteai sau pe care le-ai uitat ori unele care apar acum.
 
Scorpion
 
În perioada următoare va trebui să reiei negocierile, să refaci anumite înţelegeri şi să discuţi din nou, de la zero, tot ce ai stabilit cu partenerii importanţi.
 
Săgetător
 
Domeniul muncii se poate complica prin apariţia unor sarcini suplimentare, pe care nu le-ai luat în calcul.
Starea de sănătate are nevoie de o atenţie sporită.
 
Capricorn
 
Relaţiile cu cei dragi vor trece printr-o sită deasă, iar tu vei fi implicat în acest proces şi ar fi bine să nu tragi  concluzii prea repede, la supărare.
 
Vărsător

 
Va trebui să revii asupra unor decizii legate de casă, de aranjarea şi folosirea spaţiului, de sumele pe care vrei să le cheltuieşti pentru asta.
 
Peşti
 
Drumurile se pot încurca, dialogurile nu se desfăşoară aşa cum ai vrea, relaţiile cu anturajul vor suferi modificări importante. Va fi nevoie de toleranţă, de atenţie şi de răbdare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI