Horoscop 9 martie: Nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu probleme complicate

Horoscop 9 martie: Nativii din zodia Berbec se vor confrunta cu probleme complicate
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 09.03.2017 09:14
Berbec
 
Te poţi confrunta cu probleme destul de complicate, poate chiar neobişnuite, dar toate au la bază o dorinţă de-a ta legată de ceea ce îţi lipseşte sau nu ţi se cuvine.
 
Taur
 
Poate fi o zi mai greu de suportat, fără să poţi spune clar un motiv. Îţi apar în minte multe nemulţumiri nerezolvate, soluţii la care ai vrea să apelezi, dar nu se leagă nimic.
 
Gemeni
 
S-ar putea să fie o zi a dezamăgirilor provocate de relaţiile importante. Unul dintre partenerii importanţi poate face o alegere care te dezavantajează.
 
Rac
 
Poţi face evaluări greşite, din grabă sau din cauza unei oboseli suspecte. Sunt vizate starea de sănătate, dar şi munca de zi cu zi, aşa că se recomandă ceva mai multă prudenţă.
 
Leu

 
Complicaţiile zilei sunt provocate de reacţiile nepotrivite faţă de cei dragi, solicitările lor şi chiar faţă de propriile nevoi, pe care nu le mai defineşti corect.
 
Fecioară
 
Problema principală a zilei vine din familie, dar nu este reală, ci reprezintă varianta exagerată a unei neînţelegeri mai vechi, de care nu s-a ocupat nimeni.
 
Balanţă
 
Sunt posibile neînţelegeri cu cei din anturajul apropiat, fără motive serioase. Poate fi o lipsă de atenţie, o stare de iritare, care nu permit comunicarea reală.
 
Scorpion
 
Te blochezi singur din cauza unor temeri legate de finanţele proprii. Ai prefera să se ocupe altcineva ca să preia obligaţiile tale, dar e foarte puţin probabil să fie aşa.
 
Săgetător
 
Este posibil să te trezeşti într-un impas pe care tot tu l-ai generat, de fapt, dar nu îl mai recunoşti. Poate fi legat de poziţia din plan profesional sau de imaginea ta.
 
Capricorn
 
Singura problemă a zilei, foarte greu de rezolvat, este starea de nelinişte provocată de faptul că ai scăpat situaţia de sub control sau, în orice caz, nu mai e nimic aşa ca altădată.
 
Vărsător
 
Eşti tentat să exagerezi greşelile altora şi să le ignori pe ale tale. O voce înşelătoare îţi şopteşte că e un lucru bun pentru tine, dar nu e deloc aşa.
 
Peşti
 
Va trebui să faci faţă inflamării unor probleme pe care le-ai ignorat, crezând că vor dispărea de la sine. Domeniul vizat este cel profesional.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI