Horoscop 7 martie: Balanţele vor avea astăzi mai multe posibilităţi importante

Horoscop 7 martie: Balanţele vor avea astăzi mai multe posibilităţi importante
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 07.03.2017 09:16
Berbec
 
Ai şansa unei zile agreabile, mai ales în mediul intim, nu neapărat în familie. Simţi nevoia să te apropii de oamenii pe care i-ai respins, ca să vezi ce au de spus.
 
Taur
 
Vei putea alege între nevoia de a intra în conflict cu cei din anturajul apropiat, ca să fugi de propriile probleme şi dorinţa sinceră de a da o mână de ajutor apropiaţilor.
 
Gemeni
 
Se pot accentua anumite probleme relaţionale, inclusiv în familia extinsă. Nu le poţi preveni, nici rezolva, dar poţi face un gest frumos, care să le aducă un zâmbet pe chip.
 
Rac
 
Ai parte de inspiraţie, de gânduri bune, de amintiri frumoase, care te inspiră şi acum. Există posibilitatea să intri în conflict mai uşor cu partenerii, de orice fel.
 
Leu
 
Tendinţele zilei nu ţi se potrivesc, dar îţi pot aduce beneficii importante, cel mai mare dintre ele fiind atracţia pentru preocupări mai puţin obişnuite, cele care te atrag de mult timp.
 
Fecioară
 
Un prieten bun sau doar propria conştiinţă care îţi este la fel de bună prietenă te îndeamnă spre o asociere, o împăcare cu cineva din trecut.
 
Balanţă
 
Este o zi cu posibilităţi importante, în primul rând pe plan profesional, dar şi în domeniul sănătăţii proprii. Vei avea de ales între grija faţă de propria persoană şi nemulţumirile istorice.
 
Scorpion
 
Poţi primi un semnal puternic de la o persoană dragă, sub o formă mai puţin obişnuită. Ar fi bine să fii foarte atent, ca să nu treacă neobservat.
 
Săgetător
 
Poţi petrece ceva mai mult timp în familie sau în singurătate, pur şi simplu, chiar dacă nu îţi stă în fire. Aşa vei reuşi să te echilibrezi.
 
Capricorn
 
Poate nu ai acordat suficientă importanţă unor impulsuri sincere ce te atrăgeau spre anumite locuri ori persoane care să te ajute cu informaţii, păreri sau să te inspire.
 
Vărsător
 
Este posibil să nu îţi fie foarte clar că ai de ales între o abordare pozitivă şi una negativă a situaţiei tale, în ansamblu.
 
Peşti
 
Eşti în formă şi te poţi lăsa în voia acestei stări pozitive, care îţi va aduce inclusiv dorinţa de a fi mai binevoitor cu tine şi cu cei din jur.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI