Horoscop 6 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 6 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 06.03.2017 09:12
Berbec
 
Poate fi o zi ceva mai greu de suportat, mai ales în tot ce este legat de studii, examene, călătorii, contacte cu persoane de la care aştepţi confirmare valorii personale.
 
Taur
 
S-ar putea să iasă, în primă fază, la suprafaţă, frustrările, nemulţumirile şi neîmplinirile. Dacă le vei permite, te vor bloca într-o stare proastă, neproductivă.
 
Gemeni
 
Ai ocazia să te eliberezi de anumite frici, cum ar fi aceea de a fi înşelat de partenerul de cuplu, ca răspuns la o acţiune asemănătoare, săvârşită de tine.
 
Rac
 
Te poate pune serios pe gânduri starea de sănătate, din cauza ritmului de lucru pe care nu îl mai poţi susţine. Trebuie doar să stabileşti ce e mai important, sănătatea sau cariera.
 
Leu
 
Te încurci în propriile gânduri negre, îndoieli şi temeri. Acest ghem negativ te poate duce spre o pierdere de timp pe care o poţi evita, dacă vei reuşi să îţi păstrezi optimismul.
 
Fecioară
 
Din familie vine tentaţia principală şi poate fi legată de promisiunile făcute chiar de tine. Fie nu mai vrei, fie nu mai poţi să te ţii de cuvânt.
 
Balanţă
 
S-ar putea să te supere mai mult decât e cazul, atitudinea unei persoane din anturajul apropiat. Cauza e simplă, te blochezi singur pe ceea ce nu îţi convine.
 
Scorpion
 
Priveşti cu neîncredere cele mai multe relaţii şi proiectele apropiaţilor, din cauza unor temeri legate de resursele de orice fel, în special cele financiare.
 
Săgetător
 
Te îndoieşti de puterea de a depăşi anumite blocaje, de a te întoarce la buna imagine pe care o aveai nu cu mult timp în urmă. Teama nu duce la nimic bun.
 
Capricorn
 
Este posibil să te simţi răscolit de anumite gânduri, de reproşurile pe care ţi le faci singur. Acestea sunt binevenite, dar nu când devin obsesive.
 
Vărsător
 
Treci printr-o etapă cel puţin ciudată în relaţiile cu prietenii cei mai apropiaţi. Ar fi bine să o priveşti ca atare, ca pe o simplă etapă, nu ca pe o finalitate.
 
Peşti
 
Poţi fi mai solicitat ca de obicei şi acasă, şi la serviciu sau solicitările să nu îţi fie deloc pe plac. Sunt şi acestea fireşti, aşa că nu ai de ce să nu le tolerezi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI