Prezicerile astrale pentru astăzi, 5 martie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 5 martie
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 05.03.2017 09:17
Berbec
 
S-ar putea să ţi se pară cam ciudate reacţiile unor persoane apropiate, fără să ai un motiv foarte clar. Este important să nu te consumi pentru chestiuni lipsite de importanţă.
 
Taur
 
Ziua are un potenţial foarte bun: îţi dă impulsul de a depăşi anumite frici. Nu este indicat să te gândeşti de pe acum la eventualele lipsuri din viitor.
 
Gemeni
 
Poate deveni o zi tensionată... din nimic. O sensibilitate exagerată te face să iei în considerare doar anumite replici, exact cele care sună critic.
 
Rac
 
S-ar putea să-ţi fie greu să înţelegi care e sursa nemulţumirilor ce-ţi umbresc ziua. Pot fi legate de viitor şi de grijile pe care ţi le faci.
 
Leu
 
Pot să apară invitaţii interesante de la prieteni sau rude. Vei avea de ales între acestea şi nevoia ta, din ce în ce mai mare, de a te ocupa de altceva.
 
Fecioară
 

Te interesează foarte mult să ai o imagine bună, fiindcă ştii că asta ţi-ar aduce mai multe beneficii. Nu-ţi repară însă relaţiile afectate de conflicte!
 
Balanţă
 
Vei avea o zi agreabilă, în special datorită dorinţei tale sincere de a fi în bună înţelegere cu toată lumea. Această atitudine nu va trece neobservată.
 
Scorpion
 
Poţi avea o zi foarte dificilă, dacă decizi să abandonezi în ultimul moment proiectele despre care ai discutat cu cei dragi. Nici să te ocupi singur(ă) de ele nu e o soluţie prea bună.
 
Săgetător
 
Te pot dezamăgi unii dintre apropiaţi, care se dovedesc limitaţi în unele privinţe şi nu realizează asta, deşi pentru toţi ceilalţi este un lucru evident.
 
Capricorn
 
Există riscul să exagerezi cu tendinţa de a te proteja de anumite persoane din anturaj. Laşi senzaţia că te crezi special(ă) şi nu vrei să te amesteci cu mulţimea.
 
Vărsător
 
Comunicarea cu cei dragi se poate complica din cele mai stupide motive. Intervenţia ta ar trebui să se bazeze pe ceea ce observi, nu pe ceea ce crezi.
 
Peşti
 
Ar fi o idee excelentă să îi laşi pe cei din familie să se ocupe de problemele lor şi să te implici numai dacă ţi se cere ajutorul în mod direct.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI