Horoscop 31 martie: Scorpionii vor avea o perioadă mai bună pentru relaţiile de orice fel

Horoscop 31 martie: Scorpionii vor avea o perioadă mai bună pentru relaţiile de orice fel
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 31.03.2017 09:15
Berbec
 
Începând de astăzi vei fi mult mai interesat de resursele de orice fel, în special de cele financiare. Relaţiile cu cei din jur se pot îmbunătăţi, pentru că vei fi mai calm şi mai realist.
 
Taur
 

Începi să acorzi mai multă atenţie propriei persoane, echilibrului personal, dar şi modului în care funcţionează relaţiile importante. Aceste preocupări îţi vor aduce mai multă linişte.
 
Gemeni
 
Treci la un alt fel de abordare a problemelor de sănătate sau a celor provocate de cei din mediul de la serviciu, mai pragmatică, mai puţin emoţională.
 
Rac
 
Eşti invitat să investeşti mai mult în relaţiile cu prietenii şi protectorii. Aceştia vin cu propuneri tentante şi ar fi bine să le iei în considerare.
 
Leu

 
Capeţi mai multă importanţă la locul de muncă, printr-o evoluţie firească sau datorită unei schimbări neaşteptate. Oricare ar fi cauza, te vei bucura de apreciere.
 
Fecioară
 
ncep să se deschidă alte uşi, poate nu exact în direcţia dorită de tine, dar pe aproape. Persoane mai puţin experimentate, dar mai inspirate, te pot ajuta.
 
Balanţă
 
Ai şansa de a deveni mai organizat, de a începe să administrezi mai inteligent toate resursele de care dispui, inclusiv cele pe care le deţii împreună cu alţii.
 
Scorpion
 
Astăzi poate debuta o perioadă mai bună pentru relaţiile de orice fel, în special alianţele, asocierile şi colaborările care te pot propulsa în centrul atenţiei.
 
Săgetător
 
Munca poate deveni centrul preocupărilor tale, dar şi principala sursă de împliniri în perioada următoare. Ar fi bine să observi cu atenţie starea de sănătate.
 
Capricorn
 
Cu toate că te declari împotrivă, vei acorda mai multă atenţie celor dragi şi solicitărilor care vin din partea lor, pentru că nu te lasă inima să îi refuzi.
 
Vărsător

 
Interes maxim pentru locuinţă, tranzacţii legate de aceasta, aranjamente de interior sau modificarea spaţiului, ca să devină mai eficient.
 
Peşti
 
Mediul apropiat devine o preocupare care îţi va consuma resursele, inclusiv pe cele sufleteşti. Rezultatele vor fi, şi ele, pe măsura investiţiei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI