Horoscop 30 martie: Nativii din zodia Peşti trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 30 martie: Nativii din zodia Peşti trebuie să ia o decizie importantă
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 30.03.2017 09:23
Berbec
 
Poate fi o zi dificilă, în special la serviciu, dacă ai obiceiul de a intra în conflict cu cei de acolo sau în cuplu, dacă eşti arţăgos acasă.
 
Taur
 
Ar fi de dorit să te abţii de la atitudinile dure cu care i-ai obişnuit pe cei dragi, atunci când ceva nu îţi convine. Chiar dacă nu spun nimic, vor exista consecinţe neplăcute.
 
Gemeni
 
Se schimbă datele problemei în relaţiile cu cei dragi, apar complicaţii noi, dar pot să şi dispară unele obstacole, de la sine.
 
Rac
 
Cineva din familie modifică deciziile luate împreună şi cere ajutorul pentru a le realiza. Ai de ales între a purta discuţii interminabile şi a accepta să iei în considerare ideile sale.
 
Leu
 
Poţi fi convins că persoanele cu care colaborezi greşesc, nu au dreptate deloc, dar neglijează acest aspect. Problema e că şi ceilalţi pot avea aceeaşi convingere.
 
Fecioară
 
Te poţi bloca singur pe nemulţumirile legate de lipsa banilor sau de lipsa banilor în plus, pentru cheltuieli generate de dorinţe mai vechi, neîmplinite.
 
Balanţă
 
Se poate acutiza un conflict în familie, cu cineva anume sau cu toţi cei cu care intri în contact. Există multe restanţe, dar nu se pot rezolva cu reproşuri.
 
Scorpion
 
Stai pe gânduri din cauza unor alianţe secrete pe care vrei să le protejezi sau pentru că vrei să protejezi anumiţi oameni despre care ai impresii eronate.
 
Săgetător
 
Ar fi bine să nu exagerezi cu solicitările adresate prietenilor, rudelor sau protectorilor. Aceştia au intenţii bune, în legătură cu persoana ta, dar nu eşti doar tu în atenţia lor.
 
Capricorn
 
Noile evoluţii de la serviciu nu îţi permit să acumulezi noi privilegii, aşa cum ai dorit. Este nevoie de o retragere strategică, nu de un nou atac.
 
Vărsător
 
Poate că nici nu acorzi importanţă unor atitudini care generează noi complicaţii în relaţiile cu cei apropiaţi. Poate ţi se pare că nu faci nimic împotriva lor, dar te îndepărtezi de ei.
 
Peşti
 
Ai impresia că viitorul tău depinde de alţii, poate într-o mai mare măsură decât poţi observa acum. Ai nevoie de soluţii, ca să poţi decide singur ce vei face.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI