Horoscop 3 martie: Nativii din zodia Rac vor avea o zi dificilă în familie

Horoscop 3 martie: Nativii din zodia Rac vor avea o zi dificilă în familie
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 03.03.2017 09:14
Berbec
 
Există riscul major să intri în conflict cu partenerul de cuplu şi să se genereze de aici o situaţie din care să ieşi mult mai greu decât altădată.
 
Taur
 
Pot să apară probleme la serviciu, provocate de unele complicaţii ale stării tale de sănătate sau din alt motiv. Este mare nevoie de calm şi de bunăvoinţă.
 
Gemeni
 
Ai putea strica, repede şi uşor, o relaţie la care ai muncit ani buni. Motivele nici nu mai contează, va conta numai rezultatul, dacă nu vei reuşi să o protejezi.
 
Rac
 
Ai parte de o zi dificilă în familie, situaţiile tensionate degenerează rapid şi nici nu vei şti cum anume să intervii pentru a le opri. Poţi limita pagubele, fiind mai bun şi mai generos.
 
Leu
 
Ar fi bine să stai departe de persoanele şi situaţiile care te nemulţumesc sau, dacă nu ai încotro, să devii conştient de faptul că orice conflict este accentuat de starea ta de nervozitate.
 
Fecioară
 
Ai tendinţa de a complica până şi cele mai simple demersuri, doar pentru că insişti să ai şi tu ceva de câştigat. Nu este o atitudine benefică.
 
Balanţă
 
Poţi genera un conflict acut cu unul dintre partenerii importanţi. Dincolo de consumul nervos, se vor ivi şi alte consecinţe neplăcute, total nedorite.
 
Scorpion
 
Sunt posibile complicaţii la serviciu, generate de neatenţia unor colegi sau de lipsa lor de experienţă. E nevoie de o intervenţie delicată, nu de una în forţă.
 
Săgetător
 
Este o zi complicată, cu semnale amestecate, pe care le primeşti din mai multe direcţii. Este bine să nu tragi concluzii pentru că vei dori să acţionezi imediat, pe baza lor.
 
Capricorn
 
Ceva nu îţi va conveni, dar nu ca de obicei. Poţi avea reacţii necontrolate faţă de persoanele care nu ar trebui să vadă această faţă a personalităţii tale.
 
Vărsător
 

Ai deja tendinţa de a neglija relaţiile cu cei din anturajul apropiat, iar astăzi ai putea vedea o parte din consecinţele acestei neglijenţe.
 
Peşti
 
Poate să apară o problemă legată de o plată obligatorie sau pe care nu o poţi refuza pentru că ai promis, la un moment dat, că o vei face.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI