Prezicerile astrale pentru astăzi, 28 martie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 28 martie
Sursa: libertatea.ro Foto: stirimondene.eu 28.03.2017 09:21
Berbec
 
Indiferent ce planuri ţi-ai făcut pentru astăzi, vei renunţa rapid la ele pentru a trece la altceva, mai măreţ. E momentul unei primăveri personale.
 
Taur
 
Te poţi revigora schimbând preocupările, lăsând în urmă supărările şi nemulţumirile, de orice fel. Este o zi de înnoire, în care poţi face alte planuri de viitor.
 
Gemeni
 
Oricât te-ai opune, schimbările vin peste tine şi sunt provocate, în mare parte, de prieteni, rude, cunoştinţe, oameni care fac parte din viaţa ta.
 
Rac
 
Poate fi debutul unei perioade diferite la serviciu sau în grupul din care faci parte. Ceva se schimbă, spre marea ta încântare, şi viaţa ta nu va mai fi la fel.
 
Leu
 
Poţi lua decizia de a înfrunta toate temerile care s-au cuibărit în sufletul tău şi bine faci. Ai acum contextul potrivit pentru a te elibera de ele.
 
Fecioară
 
S-ar putea să intervină o schimbare de atitudine din partea cuiva din familie sau datorită unei legi, în urma unei negocieri. Vei reuşi să gestionezi mai bine problemele financiare.
 
Balanţă
 
Astăzi poate debuta o etapă cu totul nouă în relaţia de cuplu sau orice altă relaţie importantă, care te preocupă. E de ajuns să fii deschis la nou şi dornic de armonie.
 
Scorpion
 

Există condiţii favorabile pentru a schimba ceva la serviciu, fie pentru a-ţi proteja starea de sănătate, fie pentru a modifica ceva în relaţiile care nu funcţionează.
 
Săgetător
 
Sunt şanse să se schimbe ceva în sfera sentimentală, să îţi primeneşti tu sentimentele, să renunţi la balast şi să priveşti altfel viaţa.
 
Capricorn
 
Modifici ceva în casă, spaţiul trebuie să se conformeze unor dorinţe nou apărute, să dea impresia de prospeţime şi să fie frumos.
 
Vărsător
 
Poţi primi veşti bune de la cineva din anturaj sau tu vei fi cel care aduce veştile celorlalţi. Ceva se schimbă şi vei simţi din plin acest lucru.
 
Peşti
 
S-ar putea să iei decizii destul de neobişnuite legate de cheltuieli, venituri sau orice altceva legat de bani şi resursele de orice fel. Vei vedea, în timp, dacă sunt bune.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI