Horoscop 26 martie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi agitată

Horoscop 26 martie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi agitată
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 26.03.2017 09:20
Berbec
 
Agitaţia care te cuprinde te va duce mai aproape de oboseală şi neputinţă, nu de acele realizări pe care le urmăreşti. Este nevoie de o fărâmă de înţelepciune.
 
Taur

 
Cu mare greutate vei putea controla anumite impulsuri, de exemplu cele care te îndeamnă să te ocupi doar de tine, de interesele tale şi de achiziţiile pentru propria persoană.
 
Gemeni
 
Din cercul de prieteni vin invitaţiile interesante, dar şi provocările care te pot conduce la complicaţii cu care nu te întâlneşti prea des.
 
Rac
 

Poţi suferi o pierdere de imagine din cauza unui superior sau a unor decizii prea egoiste. Graba nu te ajută la nimic, în mod special astăzi.
 
Leu
 
Cauţi soluţii pentru a te elibera de o tensiune, dar ajungi într-o situaţie şi mai dificilă. Latura emoţională este tulbure astăzi şi de acolo vin cele mai multe frământări interioare.
 
Fecioară
 
Informaţiile de care trebuie să ţii cont sunt prea multe şi se tot ramifică. Nu este un moment bun pentru decizii cu implicaţii financiare sau legate de alte resurse.
 
Balanţă

 
Tânjeşti după un stadiu anterior al relaţiei de cuplu, dar nu îl poţi face să devină realitate. Pe de altă parte, tot tu vrei ceva nou, interesant şi atrăgător.
 
Scorpion
 
Există riscul, major, al unor decizii greşite legate de parcursul tău profesional. Ceea ce faci pare a fi o revanşă, nu afirmarea unei dorinţe sincere de progres pentru tine şi echipa ta.
 
Săgetător
 
Îţi atrag atenţia mai mult cioburile unor dorinţe sau lipsurile din situaţiile pe care le urmăreşti cu atenţie. Nu îţi stă în fire şi nici nu îţi foloseşte la nimic.
 
Capricorn

 
Vrei neapărat să revii asupra unor decizii de care ai fost încântat, la un moment dat, dar ai început să le vezi dezavantajele.
 
Vărsător
 
Te încurci singur în tot felul de gânduri, unele mai negre decât altele, legate de prieteni, de anturaj şi de planurile acestora. Este o preocupare care te consumă inutil.
 
Peşti
 
Ar fi de dorit să acorzi mai multă atenţie cheltuielilor, de orice fel, pentru că ai tendinţa de a risipi banii doar pentru a-ţi vedea realizate dorinţe neîmplinite, nu neapărat pentru că ar fi utile.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI