Horoscop 24 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 24 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: femina.ro 24.03.2017 09:16
Berbec
 
Ai în faţă o zi cu multe complicaţii posibile, cele mai multe sunt legate de muncă, de poziţia şi respectul de care te bucuri sau pe care le-ai dori.
 
Taur
 
Vezi viitorul ca pe un munte pe care nu vei reuşi să îl escaledezi niciodată. Acesta este motivul pentru care cauţi oameni de care să te agăţi sau pe care să îi acuzi.
 
Gemeni
 
Accesul la resursele de orice fel ţi se pare mai dificil astăzi şi din cauza lipsei unor informaţii pe care numai experienţa ţi le-ar putea oferi.
 
Rac
 
Adevăratele obstacole cu care te confrunţi sunt emoţionale şi pot fi depăşite cu multă răbdare, cu inteligenţă şi în mai multe etape.
 
Leu
 
Ţi se par prea aspre condiţiile pe care ţi le pun superiorii pentru a face un pas înainte. Ceea ce vei acumula în acest proces este nepreţuit.
 
Fecioară
 
Relaţiile cu cei dragi sunt pentru tine punctul de interes maxim, dar şi principalul motiv de stres. De fapt, te mobilizează să scoţi la lumină calităţi care erau adormite.
 
Balanţă
 
Treci printr-un amplu proces de remodelare a relaţiilor cu cei din familie. Astăzi vei trăi doar o etapă, cu părţile ei bune şi cu cele rele.
 
Scorpion
 
Cei din anturajul apropiat au un rol esenţial pentru existenţa ta de acum înainte. Te provoacă, te supără, dar te şi încântă foarte mult.
 
Săgetător
 
Evoluţia nivelului de resurse la care vei avea acces depinde de cât eşti de dispus să oferi acum, ce vrei să mobilizezi şi ce nu.
 
Capricorn
 
Ai parte de o zi care îţi va aduce o bogăţie de informaţii despre tine, despre cum îţi poţi construi viitorul la care visezi dintotdeauna.
 
Vărsător
 
Cele mai importante evenimente din viaţa ta nu pot fi controlate, dar acesta nu trebuie să devină un motiv de stres suplimentar.
 
Peşti
 
Cele mai importante evenimente din viaţa ta nu pot fi controlate, dar acesta nu trebuie să devină un motiv de stres suplimentar.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI