Horoscop 20 martie: Gemenii vor primi o veste bună

Horoscop 20 martie: Gemenii vor primi o veste bună
Sursa: libertatea.ro Foto: voceatransilvaniei.ro 20.03.2017 09:24
Berbec
 
Este o zi de sărbătoare pentru tine şi pentru toţi ceilalţi. Vei simţi diferenţa în nivelul de energie de care dispui şi în felul mai optimist în care îţi evaluezi propria viaţă.
 
Taur
 
Poate începe un proces de răscolire ca unor afecţiuni mai vechi sau poate începe o revigorare pe care o aştepţi de mult timp. Depinde de ce ai făcut până acum.
 
Gemeni
 
Ziua vine cu o veste bună, aceea că cercul de prieteni, cunoştinţe şi protectori va căpăta o dinamică aparte, care poate duce la realizări în timp.
 
Rac
 
Începi să fii mai vizibil la serviciu, ai şansa de a fi apreciat la justa valoare şi de a creşte în ochii superiorilor. Poate că toţi cei din familie se vor simţi neglijaţi, dar este inevitabil.
 
Leu
 
Îţi priveşti viitorul cu alţi ochi, mai senini şi mai optimişti, adică aşa cum eşti tu, de fapt. Începe să se schimbe, în bine, şi modul în care îţi vezi viitorul profesional.
 
Fecioară
 
Vei fi nevoit să te ocupi de adevăratele urgenţe, cele financiare, de administrare a unor bunuri comune cu familia şi de organizare a resurselor de orice fel.
 
Balanţă
 
Relaţiile sunt de maxim interes şi aşa vor rămâne pentru mai mult timp. Aşa vei înţelege cum te ajută cei din jur să te construieşti frumos, să ai o viaţă armonioasă.
 
Scorpion
 
Starea de sănătate şi soliditatea relaţiilor de muncă vor fi intens testate în perioada următoare. Vei avea ocazia să vezi care sunt problemele, ca să te ocupi de ele.
 
Săgetător
 
Primeşti un impuls puternic în direcţia cea bună, devii mai creativ, mai viu, mai atent la tot ce se petrece în jurul tău şi în tine, ca să poţi modifica ceea ce e de modificat.
 
Capricorn
 
Se dinamizează şi mai mult sectorul intim, ceea ce poate însemna debutul unei serii de schimbări în familie, casă sau o primă etapă de război cu apropiaţii.
 
Vărsător
 
Devii mai expansiv şi mai direct în replici, ceea ce poate duce la complicaţii în relaţiile cu cei din anturajul apropiat. Ar fi bine să ceri şi părerea celorlalţi când iei decizii.
 
Peşti
 
Începe să te preocupe felul în care te hrăneşti, cum îţi organizezi munca şi odihna, dar şi nivelul recompensei pe care o primeşti pentru eforturile depuse.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI