Horoscop 2 martie: Nativii din zodia Leu vor avea spor în tot ce fac

Horoscop 2 martie: Nativii din zodia Leu vor avea spor în tot ce fac
Sursa: libertatea.ro Foto: femina.ro 02.03.2017 09:12
Berbec
 
Este o zi specială, care te invită la bunătate, toleranţă sinceră şi îţi promite, pe acest fond, remedierea unor probleme apărute în relaţiile importante.
 
Taur
 
Va conta foarte mult dacă vei reuşi să foloseşti potenţialul pozitiv al acestei zile pentru a te apropia mai mult de cei pe care i-ai supărat, mai ales prietenii sau rudele.
 
Gemeni
 
Este o zi cu potenţial pozitiv, dar ai nevoie de o cheie de acces la acesta. Cheia e deschiderea faţă de părerile celorlalţi, chiar dacă nu se apropie deloc de ale tale.
 
Rac
 
Ai posibilitatea de a te apropia de un vis mai vechi, greu de împlinit. Poţi face un pas înainte, dacă revizuieşti puţin părerile care l-au generat.
 
Leu
 
Poţi avea spor în tot ce faci şi e foarte simplu să ajungi la dispoziţia necesară pentru asta. E de ajuns să uiţi de problemele fără soluţie sau de nemulţumirile persistente.
 
Fecioară
 
Ai şansa unei reveniri în relaţia de cuplu sau un alt parteneriat care s-a fisurat. Trebuie să faci eforturi pentru asta, să oferi garanţia că ţi-ai înţeles greşelile.
 
Balanţă
 
Ceva din mediul de la serviciu te inspiră să faci o schimbare în relaţiile care te interesează cel mai mult. Ai tot ce îţi trebuie pentru a reuşi.
 
Scorpion
 
Sfera sentimentală este de maxim interes astăzi şi bine ar fi să accepţi solicitările propriului suflet care te invită la apropiere, căldură şi delicateţe faţă de cei dragi.
 
Săgetător
 
Se poate împlini o schimbare pe care ai dorit-o mult timp, iar atmosfera din familie să se apropie de ceea ce ai sperat că va fi.
 
Capricorn
 
De la cineva din anturajul apropiat vine un mesaj special, care te va atinge într-un punct sensibil. De tine depinde cum vei folosi aceste informaţii.
 
Vărsător
 
Cauţi liniştea şi protecţia pe care ţi le poate oferi doar un mediu intim armonios. Dacă ai avut grijă să ţi-l construieşti astfel, vei beneficia din plin.
 
Peşti
 
Te simţi bine, ai impresia că toţi oamenii îţi sunt apropiaţi, mai mult sau mai puţin. Este o zi de deschidere, în care supărările nu durează şi nu sunt consistente.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI