Horoscop 19 martie: Peştii ar putea lua o decizie bună

Horoscop 19 martie: Peştii ar putea lua o decizie bună
Sursa: libertatea.ro Foto: one.ro 19.03.2017 09:16
Berbec
 
Ai parte de o zi aşa cum ţi-ai dorit, cu momente frumoase, şansa de a comunica simplu cu cei dragi, fie ei departe sau aproape, şi surse de stres puţine.
 
Taur

 
Este posibil să nu ajungă mesajele tale la ceilalţi, aşa cum ai intenţionat să le transmiţi. Ar trebui să ai mai multă răbdare şi mai puţine pretenţii, rostite sau nu.
 
Gemeni

 
Reuşeşti să comunici foarte bine cu persoanele care te interesează cel mai mult în acest moment. S-ar putea însă ca toţi ceilalţi să se simtă neglijaţi şi să îţi reproşeze acest lucru.
 
Rac
 
Ar fi păcat să foloseşti unele nemulţumiri din prezent şi să îţi colorezi viitorul cu ele. Poate că viitorul va fi cu totul altfel decât ai tu impresia în acest moment.
 
Leu
 
Informaţiile care ajung la tine te pot ajuta să îţi recapeţi sau să îţi păstrezi optimismul şi curajul de a privi orice problemă în faţă.
 
Fecioară
 
Ai convingerea că foarte multe din problemele cu care te confrunţi se vor rezolva treptat, cu ajutorul celor apropiaţi. Acesta este cel mai mare câştig al acestei zile.
 
Balanţă
 
Dorinţa ta de a construi relaţii sincere poate fi motorul unor realizări importante. Primul pas îl poţi face astăzi, printr-o atitudine care să exprime ce îţi doreşti.
 
Scorpion
 
E foarte uşor de observat graba cu care vrei să pui în practică tot ce gândeşti. Problema e că va trebui să remediezi complicaţiile, dacă acţionezi cu prea multă viteză.
 
Săgetător
 
Ai multe idei, eşti plin de viaţă şi dornic de experienţe care să aducă un strop de prospeţime în viaţa ta. Ai nevoie de un scop clar, ca să nu te zbaţi degeaba.
 
Capricorn
 
Există o contradicţie clară între ceea ce ai vrea să vezi şi ceea ce există în casă şi în familie. Poate că e nevoie doar de o schimbare din partea ta, ca să regăseşti echilibrul pierdut.
 
Vărsător
 
Eşti discret cu cine nu trebuie şi când nu trebuie. Abia atunci când vei fi tratat la fel vei înţelege unde ai greşit sau poate mai devreme, dacă te preocupă aceste lucruri.
 
Peşti
 
Ai şansa de a lua o decizie bună, fără să dispui de prea multe informaţii. Aşa vei vedea cât de bine funcţionează intuiţia ta şi cât de mult te ajută.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI