Prezicerile astrale pentru astăzi, 17 martie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 17 martie
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 17.03.2017 09:39
Berbec
 
Situaţiile vor evolua astăzi după un ritm propriu, care nu se potriveşte cu dorinţele tale sau chiar le contrazice. Este bine să laşi lucrurile în voia lor.
 
Taur
 
Spiritul tău practic te poate salva de complicaţiile inutile pe care le poate aduce nerăbdarea acestei zile. Este inutil să încerci să te impui în faţa celorlalţi.
 
Gemeni
 
Sunt posibile situaţii în care te vei confrunta cu reacţii neaşteptat de dure din partea unor apropiaţi sau a unor superiori care nu s-au comportat astfel până acum.
 
Rac
 
Te poţi lovi de lipsa de experienţă a unui coleg sau de propriile limite ale competenţei, la serviciu. O ieşire elegantă din situaţie ar fi să ai răbdare şi să fii diplomat, dacă vei putea.
 
Leu
 
Te pot supăra, mai mult decât de obicei, limitele pe care ţi le impune apartenenţa la o anumită familie sau la un grup care are aceleaşi interese.
 
Fecioară
 
Sunt posibile adevărate confruntări în familie, cu o persoană mai în vârstă care ştie ce vorbeşte, dar nu acordă importanţă tonului sau cuvintelor pe care le alege.
 
Balanţă
 
Se pot complica, din nimic, multe din demersurile pe care le ai în plan astăzi, de la simple deplasări la întâlniri care se amână sau se anulează.
 
Scorpion
 
E nevoie de o răbdare strategică astăzi, ca să poţi vedea cât se poate de clar ce vor ceilalţi şi cum te poţi proteja de reacţiile lor necontrolate.
 
Săgetător
 
Tentaţia vine din interior, de la propriile temeri, nesiguranţe sau îndoieli, legate de propria persoană. Ar fi de dorit să le ţii sub control, ca să nu îţi pierzi echilibrul interior.
 
Capricorn
 
Ai putea fi atenţionat de cineva din anturajul apropiat, mai în vârstă sau mai experimentat, în legătură cu anumite informaţii pe care le ignori sau le evaluezi greşit.
 
Vărsător
 
Ai ocazia să înţelegi cât de mult contează calitatea relaţiilor pe care le construieşti, nu numai pentru liniştea ta sufletească, ci şi pentru viitorul unor proiecte importante.
 
Peşti
 
Ţi se cere astăzi, în situaţii aparent banale, să arăţi de ce eşti în stare, să le oferi şi celor din jur un exemplu de bună purtare în situaţii dificile.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI