Horoscop 16 martie: Balanţele vor reuşi să limiteze problemele financiare provocate de alţii

Horoscop 16 martie: Balanţele vor reuşi să limiteze problemele financiare provocate de alţii
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 16.03.2017 09:17
Berbec
 
Cel mai puternic impuls al zilei este dorinţa de a te impune, pe orice cale, în faţa celor din jur, fie că sunt din cercul tău, fie nu. Bineînţeles că vor exista consecinţe.
 
Taur
 
Poţi strica, pentru un orgoliu de moment, o relaţie, cel mai probabil cu unul dintre partenerii importanţi. Există soluţii, ca să eviţi această problemă, dar totul depinde de tine.
 
Gemeni
 
Se pot complica şi mai mult anumite probleme cu care te confrunţi la serviciu, fără să faci ceva special pentru asta. E nevoie de o soluţie, dar o găseşti privind din afara problemei.
 
Rac
 
Se pot acccentua anumite divergenţe pe care le-ai avut în ultimele zile cu cei dragi. Pentru că situaţiile se inflamează rapid, ar fi bine să fii pregătit dinainte.
 
Leu
 
Intenţia de a răni pe cineva, doar pentru că şi tu te-ai simţit aşa poate genera alte şi alte probleme, de care chiar nu ai nevoie nici acum, nici altădată.
 
Fecioară
 
Este posibil să te trezeşti într-un conflict deschis cu o persoană din anturajul apropiat, doar pentru că ai aruncat vorbe negândite şi nu ţi-ai dat seama ce poţi provoca.
 
Balanţă
 
Problema principală a zilei vine dintr-o iluzie, un gând care te păcăleşte, acela că numai prin impunere vei reuşi să limitezi problemele financiare provocate de alţii.
 
Scorpion
 
Ţi-ar fi de folos să reevaluezi situaţia din cuplu sau un alt parteneriat. Ceea ce vezi tu e corect, dar corespunde unui stadiu anterior, care nu mai e valabil în prezent.
 
Săgetător
 
S-ar putea să apară unele probleme la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. O atitudine protectoare va da rezultate foarte bune.
 
Capricorn
 
O problemă din sfera sentimentală se poate complica peste aşteptări. Asta te poate determina să ai reacţii şi mai dure, în loc să îţi recapeţi bunăvoinţa.
 
Vărsător
 
Există riscul unei confruntări agresive cu cineva din familie sau de la serviciu, în funcţie de câtă răbdare ţi-a mai rămas şi cine îţi iese în cale când ai ajuns la capătul ei.
 
Peşti
 
Cu greu îţi va intra cineva în voie astăzi, dar, ca de obicei, vei putea limita consecinţele acestei stări conflictuale, dacă vei dori acest lucru, prin metodele pe care le cunoşti.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI